Hur man kan blockera personer ser din Tweets Utan Sluta följa dem

March 7

Den sociala nätverkssajten Twitter tillåter användare att skicka meddelanden - "tweets" - upp till 140 tecken som sedan kan ses av alla andra användare som "följer" dem. Det kan finnas vissa användare som du följer, även om du inte vill att de ska se dina egna tweets. Med Twitter blockera alternativet kan du rikta specifika användare som du vill behålla i mörkret, och gör det utan att ta bort dem helt från ditt konto.

Instruktioner

1 I en webbläsare, navigera till Twitter hemsida och logga in.

2 Klicka på "Anhängare" eller "Efter" på den högra sidan av skärmen för att visa en lista med Twitter-användare.

3 Klicka på den användare du vill blockera från att se dina tweets.

4 Klicka på ikonen nedan hans personliga uppgifter som visar huvud och axlar av en person. En listruta visas.

5 Klicka på "Block [Användarnamn]" att blockera personen från att ta emot dina uppdateringar, men utan sluta följa honom.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com