Hur konvertera WMP till WAV

September 2

Om du har WMP-filer (Windows Media Player-filer) som du vill kunna redigera och använda med andra spelare och enheter kan du konvertera filerna till WAV-filer. Du kommer att behöva använda en Audio Converter som stödjer varje filtyp för att göra konverteringen. Den dBpoweramp Music Converter kan konvertera din Windows Media Player-filer till WAV. Det är lätt att använda och kan snabbt konvertera dina filer.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till dBpoweramp webbplats (se "Ytterligare resurser" nedan).

2 Ladda ner och installera dBpoweramp Music Converter till datorn. Den fria testperioden varar i 21 dagar, varefter programmet kommer att konvertera till dess fria version formulär om du betalar för den fulla versionen.

3 Dra upp den mapp på datorn som har de filer du vill konvertera i det. Högerklicka på en fil du vill konvertera och välj "Konvertera till." Detta kommer att lansera dBpoweramp Music Converter.

4 Välj WAV från rullgardinsmenyn med "Konvertera till." Välj en plats för den nya WAV filen under "Output plats."

5 Klicka på "Konvertera" för att konvertera dina filer till WAV. En skärmbild visas för att visa förloppet för omvandlingen. När konverteringen är klar kommer skärmen uppdateras så att du vet. Stäng skärmen och du kommer att kunna använda den nya WAV-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com