Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone

July 11

Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone


Hur man överför iPhone Apps till en annan iPhone. Denna fråga har passerat sinne nästan varje iPhone-användare åtminstone en gång: "Hur kan jag kopiera iPhone app jag bara betalt för över till min fru, barns eller bror iPhone så att han kan använda den också?" Det kan göras! Denna process kommer också att arbeta för att kopiera alla licensierade iTunes media från en dator till en annan. Processen du ska följa är att kopiera appen från din iPhone till iTunes och sedan till den andra (aka "target") iPhone.

Instruktioner

1 Öppna iTunes på datorn som används för att upprätthålla den andra iPhone.

Obs: Se till att du använder iTunes som tillhör målet iPhone. Om du synkroniserar till sin iPhone från iTunes, kan du eventuellt röra upp saker för henne och dig själv.

2 Tillåta iTunes att använda din kontoinformation (som skiljer sig från det konto som är närvarande på datorn). Detta kan göras på upp till fem olika datorer. För att göra detta, gå till "Store> Auktorisera dator."

3 Ange dina iTunes kontouppgifter och klicka på "Auktorisera." Om du har godkänt för många datorer, kommer det att låta dig veta och du måste frigöra en upp genom att gå till en kopia av iTunes du redan har godkänts och välja "Store> Avauktorisera dator."

4 Anslut iPhone som har de licensierade program eller media du vill överföra på den till iTunes (aka "din" iPhone). Anslut kabeln från din iPhone till datorn, och det ska visas i iTunes.

5 Högerklicka på iPhone-ikonen i iTunes och välj "Överför inköp." När iPhone är ansluten, kan det be dig att uppdatera, återställa eller säkerhetskopiera. Låt inte det att göra någon av dessa saker.

6 Din iPhone kommer att säga "Synkronisering pågår", och du kommer att se de filer som kopieras i iTunes-fönstret. Denna process kan ta lång tid, beroende på hur många inköp du har där.

7 Mata din iPhone från iTunes när överföringen är klar.

8 Anslut målet iPhone till datorn. Det ska nu visas i iTunes.

9 Gå till fliken Program för iPhone. Du bör se de program du tidigare överförts från andra iPhone där. Välj de som du vill och när du är klar klickar du på "Sync" längst ned. Ansökningarna kommer att övergå till denna iPhone, och du är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com