Hur du jämför Online Fotoalbum

July 13

Hur du jämför Online Fotoalbum


Det finns flera online-program och program där användarna kan skapa virtuella fotoalbum genom att ladda upp digitala bilder i en virtuell album. Fotoalbum online kan förses med färger och format för att passa olika behov och stilar. Innan du väljer ett fotoalbum online, bör du jämföra dem i termer av filkompatibilitet och tittarupplevelse att välja den bästa för dig.

Instruktioner

1 Kontrollera lagringsutrymmet för varje fotoalbum online. Om albumet ledigt utrymme, kommer du troligen har begränsad onlinealbum utrymme. Om du betalar en avgift eller få ett medlemskap, kommer det mer sannolikt har mer eller obegränsat album lagringsutrymme, vilket innebär fler bilder. Dessutom, jämföra priser på lagringsutrymme.

2 Jämför foto uppladdning gränssnitt av online fotoalbum. Medan vissa är snabb, andra är långsam. Jämför också användarvänligheten gränssnitten. Ta reda på om förfarandena för att ladda upp bilder är enkelt och rakt framåt eller om de lämnar användaren förvirrad.

3 Bläddra igenom de olika fotoalbum mallar för att besluta om den bästa tittarupplevelse. Användare anger album för att visa bilderna, inte reklam, banderoller i olika färger, eller andra typer av distraktioner. Bestäm vilken fotoalbum online fokuserar på bilderna och layout.

4 Gör en lista över de filtyper som varje fotoalbum online stöder. Digitala bilder finns i olika format, så det är viktigt att ett fotoalbum online support olika typer av filformat.

5 Undersök den totala upplösning av bilder som har överförts till online fotoalbum. Medan vissa fotoalbum online kommer att ge bilder en stark och fast upplösning, andra inte fokusera på bette upplösningen av bilderna.

6 Sök efter olika extra funktioner som erbjuds av online fotoalbum, såsom kommentar lådor och gästböcker. Andra funktioner kan innebära att ändra färger och teckensnitt för ditt fotoalbum för att personifiera den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com