Jag kan inte ansluta till Windows-uppdateringar för XP

May 14

Du kan hitta dig själv i en knipa om du upptäcker att du inte kan ansluta till Windows-uppdateringar med Windows XP. Du kan dock avhjälpa situationen genom att manuellt uppdatera din version av Windows via Microsofts webbplats. En manuell uppdatering kommer att eliminera riskerna med att inte ha den senaste versionen av Windows-uppdateringar har installerats. Windows-uppdateringar innehåller viktiga säkerhetsinställningar som du bör få så snabbt som möjligt.

Instruktioner

1 Besök Microsoft.com använder Internet Explorer. Väl där, lokalisera Microsoft Upgrade sidan (se Resurser). Alternativt kan du se denna sida direkt från Internet Explorer. Klicka på "Verktyg> Windows Update" i menyraden. Se över detaljerna i den aktuella uppdateringen för att se om du behöver det. Om du bestämmer dig för att göra, gå vidare i processen.

2 Välj "Download" för att inleda processen. Du har möjlighet att börja i det ögonblicket genom att välja "Kör" eller för att hämta senare genom att välja "Spara".

3 Öppna nedladdningen installationsprogram. Dubbelklicka på nedladdning för att starta programmet. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

4 Starta om datorn. Detta kommer att slutföra processen.

Tips

  • Om du går till "Den här datorn" och högerklicka på den, kommer du att kunna välja "Egenskaper". I popupmenyn, kommer du att kunna se din nuvarande Windows Update i Windows-versionen visas på överst på menyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com