Hur man reparerar en Logitech Momo

April 1

Hur man reparerar en Logitech Momo


När man tittar på spelavdelningen i din lokala elektronikaffär, märker du förmodligen dussintals olika video spelkontroll kuddar och joysticks. Men ibland med hjälp av ett tangentbord eller en joystick inte göra en drivande spel rättvisa. Flera ratt modeller sälja för användning med en dator, inklusive Logitech Momo. Om dina Momo fel, prova några tillgängliga alternativ för felsökning och reparation av hårdvara.

Instruktioner

1 Installera drivrutinerna för Logitech Momo. Om du kör en Windows XP-dator (eller tidigare operativsystem modell), kan datorn inte upptäcka den anslutna Logitech Momo. Sätt i installations CD med drivrutiner (medföljer) i datorn. Följ anvisningarna i installationsguiden som läser på skärmen.

2 Koppla bort USB-kabeln körs ut ur Momo från datorsystemet och anslut den till en annan USB-port. Ibland, vissa USB-anslutningar inte upptäcker hårdvaran, eller bara dö ut. Om detta problem uppstår, anslut USB-kabeln till en annan port för att rätta till problemet.

3 Starta om datorn. Ibland kan en dator inte att sätta på och starta all hårdvara, inklusive Logitech Momo. Starta om systemet löser problemet med regulatorn.

4 Rensa bort den del av styrenheten där hjulet möter fundamentet. Om detta område av regulatorn är dammig, kan datorn inte upptäcka alla rörelser som utförs av styrenheten. Använd en fuktig trasa för att torka bort anslutningen för att säkerställa att ratt fungerar bäst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com