Hur dekompilera en SWF-fil

June 1

SWF-filer sammanställs Flash-filer som kan bäddas in i webbsidor för att visa video, spela upp ljud, eller skapa interaktiva upplevelser. Om du regelbundet arbetar i Flash, kan du finna dig ibland misplacing FLA (Flash-projekt fil) eller spara över en fil när du inte meningen. När detta händer kommer du inte att kunna arbeta på Flash-projekt om du inte dekompilera den kompilerade SWF-filen. Lyckligtvis finns det flera SWF Decompiler program tillgängliga på nätet.

Instruktioner

Eltima Flash Decompiler

1 Klicka för att ladda ner Eltima Flash Decompiler. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att öppna installationsprogrammet.

2 Klicka på "Nästa". Läs licensavtalet och välj sedan "Jag godkänner avtalet" och klicka på "Nästa". Installera programvaran med standardinställningarna. Klicka på "Finish" för att starta programmet.

3 Klicka på "Ja" -knappen. Klicka på "Fortsätt Demo." Klicka på "Öppna" -knappen. Klicka på SWF-filen på din dator för att markera den och klicka sedan på "Öppna".

4 Klicka på knappen "Extract SWF objekt" för att starta dekompilering processen. När den är klar, kommer programmet att öppna standardmappen utdatafilen så att du kan visa källfilerna.

Gratis Flash Decompiler Gold

5 Ladda ner gratis Flash Decompiler Gold program. Dubbelklicka för att öppna den hämtade filen.

6 Klicka på "Nästa" -knappen. Installera programmet med standardinställningarna och destinationsmapp. Klicka på Slutför när installationen är klar att starta programmet.

7 Klicka på knappen "Fortsätt". Klicka på "File" och välj "Öppna". Välj SWF-filen genom att klicka på "Öppna" i dialogrutan och klicka sedan på "Öppna" -knappen.

8 Klicka på knappen "Konvertera fil" och markera rutan bredvid "Konvertera aktuell fil." Klicka på "Konvertera till" knappen för att starta dekompilering processen, klicka sedan på "Spara".

Sothink SWF Decompiler

9 Klicka på Sothink SWF Decompiler länken för att ladda de komprimerade programfiler. Extrahera komprimerade filens innehåll i en katalog på hårddisken.

10 Dubbelklicka på filen "Setup.exe". Klicka på Nästa och läs licensavtalet. Välj "Jag accepterar avtalet" och klicka på "Nästa" -knappen. Installera programmet med standardinställningarna, klicka sedan på "Finish." Programmet kommer att öppnas automatiskt.

11 Klicka på knappen "Fortsätt". Klicka på mappikonen i avsnittet "Quick Open". Klicka på SWF-filen du vill dekompilera och klicka på "Öppna" -knappen.

12 Klicka på "Exportera till FLA / FLEX" -knappen. Klicka på "Bläddra" för att välja en output mapp, sedan konfigurera Dekompilera inställningar, om det behövs.

13 Klicka på "OK" -knappen. Klicka på "Ja". Välj en FLA exportversion som kommer att arbeta med den version av Flash som du vill öppna matas ut filen. Klicka på "OK." Klicka på "Ja" för att öppna filen i Flash.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com