Hur man bygger en Baseball League webbplats

February 20

Hur man bygger en Baseball League webbplats


Även bygga webbplatser gång var den enda domänen av erfarna webbutvecklare och webbdesigners, nu även en nybörjare kan bygga en funktionsrik, funktionella och vackert utformad webbplats med relativ lätthet och för en bråkdel av priset för att hyra en professionell webbutvecklare. Om du har en måttlig budget, lite tid över och talang för design och content management, kan du bygga en till synes komplicerad baseball ligan webbplats som innehåller teamstatistik, foto- och videogallerier, biljettsystem och en fläkt box.

Instruktioner

1 Registrera namnet på din webbplats med en trovärdig domän webbhotell som GoDaddy, Namecheap eller 1 & 1, för att nämna några. Domänregistratorer tillåter dig att registrera namnet på nätet eller via telefon och ger dig möjlighet att registrera din webbplats namn för så lite som ett år eller flera år till rabatterat pris.

2 Köp en webbplats hosting plan för nyregistrerade domän. Den webbhotell kommer att behålla din webbplats filer, mjukvara och innehåll, så se till att du väljer en som passar dina behov. Webbplats företag som GoDaddy, Bluehost och Hostgator erbjuda kombinerade domänregistrering och webbplatstjänster.

3 Om du köper din domän och hosting paket från två separata bolag, gå till din domänregistrering konto och peka din domän på DNS-serverplatsen på din webbplats webbhotell; för att få hjälp med detta, kontakta din domänregistrerings eller webbhotell kundtjänst. Om du köpt din domän och hosting paket från samma företag, hoppa över detta steg.

4 Välj en baseball ligan mall för din webbplats. Det finns massor av webbdesign företag och enskilda webbdesigners som skapar och säljer fullt fungerande, väldesignade webbplats mallar som du enkelt kan ladda upp till ditt webbhotell server och använda som din webbplats. Detta är ett prisvärt alternativ till att ha en webbutvecklare och kodare design och bygga din webbplats från grunden. Priserna för dessa teman / mallar löpa från gratis till cirka $ 100, beroende på detaljerna i konstruktionen och komplexitet av funktioner och funktionalitet. Välj en mall som körs på Wordpress, Joomla eller Drupal content management system programvara.

5 Ladda programvaran din mall körs på ditt webbhotell konto. Din värdtjänst har förmodligen dessa tre program som finns på din serviceplan som en extra funktion. Om så är fallet, kan du installera någon av dessa tre program i ett par klick, men det kan ta flera timmar för filerna att ladda upp helt och propagera på din server.

6 Ladda upp din nya baseball ligan mall till ditt webbhotell konto under din nyligen registrerat domännamn. Detta är en flerstegsprocess som varierar något från en värdtjänst till en annan. För hjälp med att lägga upp program till din server, kontakta ditt webbhotell kundtjänst. När detta är klart, är din baseball ligan webbplats officiellt på nätet och redo för dig att anpassa och lägga till innehåll i den.

Tips

  • För frågor och handledning om hur du installerar program och mallar på ditt webbhotell server, kontakta ditt webbhotell kundtjänst. De bästa företag erbjuder utmärkt och flexibel hjälp till sina kunder.
  • Letar du efter en webbplats mall är som shopping för den perfekta outfiten för balen. Det kan ta lite tid att hitta allt du vill ha i en mall; för idéer, besöka webbplatser etablerade baseball ligan lag.
  • När din webbplats mall har laddats upp, säkerhetskopiera hela din webbplats på en regelbunden basis för att undvika att förlora viktiga filer och information. Webbhotell har snabba backuplösningar; kontakta kundtjänst för att ta reda på hur ditt webbhotell hanterar säkerhetskopior.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com