Säkerhetskopiera Office 2007 Inställningar

March 30

Skapa säkerhetskopior av Office 2007 inställningar kan du återställa dem i händelse av en systemkrasch eller virus attack. Om du använder Windows Vista eller Windows 7 kan du skapa en säkerhetskopia av din Office 2007 inställningar med hjälp av Windows Filöverföring verktyg. Om du vill kan du också använda detta verktyg för att spara säkerhetskopian direkt till en annan dator.

Instruktioner

1 Öppna Windows Filöverföring. För att göra detta, klicka på "Start" typ "Windows Filöverföring" i sökrutan längst ned på Start-menyn och tryck på "Enter".

2 Klicka på "Nästa" på Windows Filöverföring "Välkommen".

3 Klicka på alternativet märkt "En extern hårddisk eller USB-flash-enhet" och klicka på "Nästa". Detta alternativ gör det också möjligt att spara säkerhetskopian till en partition på hårddisken. Med alternativen märkta "Easy Transfer Cable" eller "ett nätverk" om du vill spara säkerhetskopian direkt till en annan dator.

4 Klicka på alternativet märkt "Detta är min gamla dator" och vänta tills Windows Filöverföring söker igenom datorn efter programinställningar.

5 Klicka på "skräddarsy" bredvid ditt användarnamn ikonen och avmarkera alla rutor utom för "programinställningar" kryssrutan. Om du vill säkerhetskopiera Office 2007 inställningar för andra användare på datorn också, klicka "skräddarsy" bredvid namnet användar ikoner och avmarkera alla rutor utom för "programinställningar" kryssrutan.

6 Klicka på "skräddarsy" bredvid ikonen "Delade objekt" och avmarkera alla rutor utom för "programinställningar" kryssrutan.

7 Ange ett lösenord för säkerhetskopian på följande skärm och klicka på "Spara".

8 Ange en plats på hårddisken, flash-enhet och en extern hårddisk för att spara säkerhetskopian och klicka på "Spara". Hur lång tid det tar att spara säkerhetskopian beror på storleken på filen.

Tips

  • Om du använder Windows XP, måste du ladda ner Windows Filöverföring från Microsofts webbplats (se Resurs).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com