Hur man skapar en CSV som innehåller en hyperlänk

March 23

Filer som använder CSV-format består av tabelldata eller information som visas i form av tabeller. Även CSV-filer består typiskt av tabeller och siffror, kan de innehålla text och hyperlänkar. För att lägga till en URL till en CSV-fil, använda lämpliga taggar. CSV-filer kan visas med en CSV skapa program eller ett nytt fönster i webbläsaren.

Instruktioner

1 Öppna CSV-redigeringsprogram. Möjliga program inkluderar Edit, Excel och Openoffice. Klicka på menyn "Arkiv" och bläddra till "New" eller "Öppna". Om du vill öppna en befintlig CSV-fil, markera den och tryck på "OK".

2 Lägg till värden och taggar till listan som önskas. Skriv värdet, ett kommatecken, då nästa värde. Till exempel skapa en tabell som består av tre, fyra och fem genom att skriva "3,4,5".

3 Skriv taggen "[[hyperlänk URL". Detta talar om för programmet att den inmatade texten är en webbadress.

4 Inkludera länken. Skriv "link =" tag och klistra in exakta webbadressen. Hittills bör länktabellen läsa "[[hyperlänk URL link = www.hyperlink.com."

5 Tillsätt "Display" kommandot, om så önskas. Till exempel skriver "display = Hyperlänk" för att lägga till text "Hyperlänk" till bordet.

6 Stäng kommandohyperlänk genom att skriva "]]." Hela hyperlänk kommando bör läsa "[[hyperlänk URL-länk = www.hyperlink.com display = Hyperlänk]]."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com