Hur man tar emot telefonsamtal i Gmail

March 28

Hur man tar emot telefonsamtal i Gmail


Mobiltelefon teknik blir bara bättre och bättre, men räkningar mobiltelefon inte alltid minskar. Du kan spara på din telefonräkning utan att undvika att ringa. Google tillhandahåller nu ett sätt att ta emot inkommande samtal gratis. Processen är enkel och kan hjälpa dig att spara på din månatliga faktura. Med ditt Gmail-konto kan du acceptera ett obegränsat antal inkommande telefonsamtal gratis. Om du inte har ett befintligt Gmail-konto kan du registrera dig för ett gratis konto.

Instruktioner

Konfigurera Google Voice-konto

1 Gå till Google Voice webbplats (se Resurser).

2 Logga in med samma inloggningsuppgifter som du gör med Gmail.

3 Google Voice webbplats ber dig att välja ett telefonnummer. Välj en från listan som eller skriv in ditt eget nummer för att se om det är tillgängligt.

4 Tryck på länken "Inställningar" i övre högra hörnet i Google Voice webbplats. När rullgardins alternativ visas, tryck på "Röstinställningar".

5 Markera kryssrutan i "Telefoner" fliken för att se till att din Google Chat konto kontrolleras som en vidarekopplingsalternativ.

Ta emot samtal i Gmail

6 Logga in på ditt Gmail-konto.

7 På länken "Ring samtal" i chattrutan. Första gången du gör detta kommer du att bli ombedd att installera en plugin. Spara filen på din dator och installera den när den är klar att ladda ner.

8 Öppna Gmail varje gång du vill ta emot ett samtal på din dator. När du inte är inloggad på Gmail kommer alla samtal till ditt Google Voice-nummer skickas till röstbrevlådan.

Tips

  • Att få gratis samtal i Gmail människor behöver först ditt Google Voice-nummer. Om du använder Google Voice för att göra alla utgående samtal, kommer människor får ditt Google Voice-nummer och börja använda den för att svara på dina telefonsamtal.
  • Innan telefonsamtal regelbundet, kommer du vill testa dina mikrofon och högtalarinställningar för att se till att allt fungerar bra. Att testsamtal till en telefon nära dig kommer att hjälpa dig att avgöra kvaliteten på mikrofon- och högtalarinställningar.
  • Kvaliteten på dina telefonsamtal är beroende av hårdvaran i datorn och hastigheten på din Internet-anslutning. Om du använder Internet samtidigt som ett samtal, kan det försämra kvaliteten på samtalet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com