Hur bädda en Flimmer satt i min blogg

September 11

Online foto förrådet Flickr kan du organisera bilder du laddar upp det till "set". Webbplatsen medger vidare att du kan visa fotouppsättningar som bildspel, vars kod du kan bädda in i bloggar och webbplatser för att låta tittarna att luta sig tillbaka och njuta av de bilder du har valt att innefatta uppsättningen. Lägg in en Flickr set bildspel i ett inlägg på en blogg du har konfigurerat att arbeta med Flickr.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Flickr-konto. Klicka på "Dela och utvidga" -fliken. Klicka på "Anslut" knappen bredvid blogging plattform du använder, till exempel "Blogger" eller "Wordpress".

2 Ange dina inloggningsuppgifter för din blogg. Flickr håller dessa säker, så du behöver inte oroa dig för att ge dina uppgifter till dem. Klicka på "Bevilja åtkomst." Din blogg är nu konfigurerad för att arbeta med Flickr.

3 Navigera till den uppsättning som du vill bädda in. Klicka på "Bildspel" och klicka på "Share" -knappen i det övre högra hörnet av slidshow. Klicka med musen i fältet nedan "Ta Bädda HTML" och klicka på "Kopiera till klipp."

4 Skapa ett nytt blogginlägg och växla till "HTML View." Klicka med musen i fältet "Post" och håll ner "Ctrl" och "V" till bildspelet koden i klistra. Publicera ditt blogginlägg när du avslutar den. Bildspelet uppsättning är inbäddad i stolpen för läsarna att se.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com