Hur man bränner DVD-filmer med Windows XP Home Edition

March 15

Hur man bränner DVD-filmer med Windows XP Home Edition


Släpptes 2001, har Windows XP Home Edition en inbyggd DVD redaktör, Windows Movie Maker, och inbyggt grundläggande stöd för CD och DVD-bränning. Även om du kan importera, redigera och förbereda din digital video med den inbyggda Windows Movie Maker, kan du bara bränna en CD - inte en DVD - med produkten. Tyvärr är Windows XP inte är kompatibelt med den nyare Windows Live Movie Maker, så du måste använda tredje part DVD-bränning för att bränna DVD-skivor. Om datorn levereras med förinstallerad DVD-bränning, kan du använda den efter att förbereda din video i Windows Movie Maker.

Instruktioner

1 Köpa och installera Nero. Välj "Skapa DVD" på startskärmen och använda Nero Vision program för att importera, skapa och redigera din video. Skapa kapitel, menyer och titlar automatiskt eller manuellt, fortsätt sedan till "Burn Options" fönstret. Mata in en tom DVD, välj din DVD-RW i "Burn till" fältet och välj hastighet i menyn "Inspelningsinställningar".

2 Ladda ner och installera Free Movie DVD Maker av SoThinkMedia. Importera video med Free Movie DVD Maker, sedan in din tomma DVD. Välj det videoklipp du vill bränna genom att klicka på rutan bredvid den och klicka sedan på knappen "Bränn". Låt tiden program för att konvertera video och sedan skapa DVD-meny och vänta på programmet att bränna DVD-film. Observera att den fria versionen innehåller tjata uppmaningarna och text på brända DVD-kapitel.

3 Ladda ner och installera den kostnadsfria DVD till Video Converter om du inte vill redigera din video eller skapa egna menyer eller kapitel. Lägg till den video som du vill bränna till DVD, och välj en förinställd val videoutgång. Klicka sedan på "Burn DVD" och tillåta fri DVD till Video Converter för att börja bränna till DVD efter avslutad kodningen.

Tips

  • Windows Vista och Windows 7 Ägare kan använda Windows Movie Maker eller Windows Live Movie Maker för att skapa, redigera och bränna filmer till DVD-skivor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com