Hur man laddar ner video filmer till en dator

April 29

Säg att du har ett VHS-band full av dåliga danssteg på alla dina familjefester, men verkar inte kunna hitta ett sätt att bevara den för eftervärlden. Med en liten köp, fri programvara och några enkla steg kan du konvertera det VHS i en datafil för att lagra på din hårddisk. Den bästa delen - bortsett från att skicka din bästa väns konstiga tonårs frisyr på Internet - är att denna process kräver bara en engångsköp så att du kan konvertera så många VHS-band som du vill.

Instruktioner

Inrätta

1 Anslut audiovisuella kabeln till VCR. Fäst färgkodade röda, vita och gula ändar till sina respektive portar.

2 Anslut den andra änden till de färgkodade portar på USB inspelningsenhet.

3 Anslut USB-änden av inspelningsenhet, såsom EasyCap Video Converter ($ 24,95 kostnad 2009), till en USB-port på datorn.

installations~~POS=TRUNC

4 Installera VHS till PC converter programvara, såsom Golden Videor, tillgänglig gratis. Köra programmet efter installationen.

5 Klicka på "ny inspelning." Ett fönster kommer att dyka upp, styra dig genom de återstående stegen. Klicka på "Nästa". Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Video Device" och välj din inspelningsenhet. Det bör vara den enda möjligheten.

6 Börja spela något i din videobandspelare. Om korrekt inställd, bör du se bilden i ett förhandsgranskningsfönster på datorn. Klicka på "Capture Sound" och välj din ljudinspelningsenheten - mikrofon, line-in eller datorns standardenhet. Klicka på "Nästa" för att börja fånga processen.

7 Spola tillbaka bandet till början. Tryck på "Play" på videobandspelaren och sedan omedelbart på "Record". Den fånga processen tar lite tid och kommer att monopolisera din hårddisk för varaktighet. Stäng alla andra program för att förhindra buffertspill - situationer där programmet var tvungen att vänta med att skriva information från videobandspelaren till hårddisken.

8 Observera att programmet kommer att upptäcka i slutet av din titel - antingen när det finns en period av video, inget ljud, om den anser statisk eller efter en förinställd tid har gått - och kommer att sluta och spara automatiskt.

Tips

  • Som standard kommer programmet att spara VHS som en DVD. Du kan ändra utgången till AVI eller MPEG genom att klicka på "Output Format" när förhandsgranskningsfönstret visas.
  • Om din hårddisk är mycket fragmenterad, kommer infångningsprocessen vara ganska långsam. Defragmentera hårddisken regelbundet för att förhindra detta.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com