Hur man skapar en konsument E-postmarknadsföring Database

August 2

Hur man skapar en konsument E-postmarknadsföring Database


E-postmarknadsföring fortsätter att växa som en av de mest använda formerna av uppsökande verksamhet, marknadsföring och kommunikation för alla typer av företag. Effektiv e-postmarknadsföring börjar med databasen med namn du måste skicka meddelanden till. Kvalitet och sammansättning av listan kommer till stor del avgöra hur framgångsrik kampanjen kommer att bli. Det är också av yttersta vikt att följa lagar och bästa praxis för att undvika att markeras som spam.

Instruktioner

Att bygga e-postdatabasen

1 Registrera dig med ett välkänt e-postleverantör. ESP kommer att kunna lagra din databas av konsument namn och adresser, liksom automatiskt hantera list frågor såsom gå ur.

2 Samla e-postadresser under alla försäljningstransaktioner. Detta gör att du kan ha en lista över konsumenter och tidigare kunder som kan vara intresserade av framtida kampanjer och försäljning.

3 Placera en sign-up blad i din fysiska butik om du har en. Du kommer att kunna snabbt bygga en lista över konsumenter som är intresserade av de typer av produkter som du säljer.

4 Hitta fler e-postlista medlemmar på konferenser, mässor, lokala evenemang och även konkurrerande butiker. Alltid vara beredd att ta någons e-postadress som kan vara intresserade av dina produkter eller tjänster.

5 Lägg en sign-up formulär på din webbplats. Erbjuda något av värde för ditt företags besökare att få dem att registrera dig för din lista.

6 Segment listan i olika grupper baserat på faktorer såsom utsikterna, tidigare kunder, köper historia eller plats. Detta gör att du kan skicka mer specifika meddelanden ut till olika personer.

7 Rengör listan från tid till annan, ta bort felaktiga e-postadresser som resulterar i studsar eller få dig märkt som spam. Detta kommer att förbättra ditt rykte och övergripande leveranstakt.

Tips

  • Erbjuder en person något av värde att registrera dig för din lista är det bästa sättet att hitta fler listmedlemmar. Du kan erbjuda rabatter, specialerbjudanden, exklusiv tillgång till något, veckovis tips nyhetsbrev, e-böcker eller något annat.
  • Aldrig köpa en e-postlista från någon annan eller samla adresser finns någon annanstans på Internet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com