Hur ansluta AWeber Med Wordpress

February 9

Hur ansluta AWeber Med Wordpress


En AWeber autosvarare konto kan du lägga till ett nyhetsbrev eller sända funktion för att din Wordpress blogg. Dina läsare kan prenumerera genom en opt-in-form på din site.AWeber kommer att leverera ditt nyhetsbrev på schemalagda tider. AWeber har en mängd olika formulär mönster att välja mellan och ger koden för dig att placera formuläret på din webbplats.

Instruktioner

Skapa Form

1 Logga in på ditt AWeber konto och välj den lista du vill använda i listrutan i det översta fältet.

2 Klicka på fliken "webbformulär" i övre navigeringsfältet och välj "Skapa en ny webbformulär" på nästa skärm.

3 Klicka på formulärmall som du vill använda. AWeber har de nyaste mallar som standard, men du kan välja från någon av mallområden. Om mallen har ett urval av färger att välja den kombination som bäst passar utformningen av din webbplats. Klicka på "Ladda mall" -knappen.

4 Håll muspekaren över varje avsnitt och klicka på "Redigera" -fliken som visas vid sidan av mallen. Klicka på "Spara webbformulär" för att spara dina ändringar. När du är nöjd med din design, klicka på "gå till steg 2."

5 Ange ett namn för formuläret för snabb referens. Lämna standardinställningarna för de andra alternativen. Klicka på "Spara webbformulär" och välj "Gå till steg 3."

6 Klicka på "Jag kommer att installera min Form." Välj "JavaScript-kodavsnitt" för att ändra formuläret design på AWeber plats utan att ändra koden. Välj "Raw HTML-version" för att redigera formulärkod direkt på din blogg.

7 Kopiera koden och klistra in den i en textredigerare.

Lägg Form

8 Logga in på din Wordpress instrumentpanelen och klicka på "Widgets" under Utseende i det vänstra navigeringsfältet.

9 Klicka på den lilla pilen på sidofältet rubrik till höger på skärmen för att öppna den. Om ditt tema har flera sidopaneler, väljer huvud- eller standardsidofältet för formuläret.

10 Klicka och dra "Text" eller "Text Widget" header från Tillgängliga Widgets sektionen till den öppna sidoruta.

11 Klistra in AWeber koden från textredigeraren i huvudlådan i text widgeten. Ge titelämnet. Klicka på "Spara" för att spara dina ändringar. Opt-in-form visas i din blogg sidofältet och dina läsare kommer att kunna prenumerera på din lista.

Tips

  • Du kan bara lägga till en opt-in-form till Wordpress bloggar du värd själv.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com