Hur man skapar en EZ-sidan i Zen Cart

February 4

EZ Sidor i Zen Cart är ett enkelt sätt att lägga till nytt innehåll till din webbutik. Den tidigare processen för att lägga till sidor med innehåll som är inblandade skapa individuella filer baserat på vad du ville ha för att se ut och vilket innehåll sidan behövs för att innehålla, ladda upp dessa filer till rätt plats på din server, sedan behöva gå igenom samma process igen om du behövs för att göra ändringar. EZ sidor ändras allt detta. Lägga till en sida ska inte vara några problem för användare som är bekanta med Zen Cart administrationsgränssnittet.

Instruktioner

1 Gå till din Zen Cart administrationspanelen med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "Verktyg" och "EZ Pages" i inställningsmenyn längst upp i administrationspanelen.

3 Välj hur du vill redigera sidan som du skapar i listrutan i högra hörnet av "EZ sida" sida. Du kan välja mellan vanlig text och HTML-redigering. Detta val kommer att variera beroende på dina behov och önskemål, men i allmänhet HTML redigering möjliggör en högre grad av visuell formatering.

4 Rulla längst ned på sidan och klicka på "Ny fil" för att börja skapa din EZ Page.

5 Fyll i sidans titel. Ställ in "Sidebox" fältet "Ja" och "Order" fältet "1" så att din sida visar upp på din webbplats. Vid denna punkt, kan du också ändra andra alternativ för din sida baserat på dina behov.

6 Sätt din sida innehåll i HTML / text fält, se till att det dyker upp på det sätt du vill att det ska inom detta område.

7 Gå till botten av sidan och klicka på "Infoga" officiellt skapa EZ Page.

8 Notera ID-nummer ges till ditt EZ sidan när den skapas. Till exempel, om det är din första, ID-nummer är vanligtvis "1."

9 Öppna ett nytt webbläsarfönster och gå till yoursite.com/index.php?main_page=page&id=INSERT-PAGE-ID att visa din nya EZ sida som den visas i din e-handel butik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com