Hur du skannar med HP 3300

February 11

HP 3300 multifunktionsskrivare har förmågan att inte bara skriva ut dokument, men också för att skanna dem. När du har skannat ett dokument, kan du skriva ut flera kopior av det, skicka det som en digital fil till andra enheter eller e-postkonton eller helt enkelt spara filen på datorns hårddisk. 3300 tillåter användaren att skanna dokument med hjälp av antingen den automatiska dokumentmataren på högst upp på maskinen, eller att placera dokument direkt på skannerglaset.

Instruktioner

1 Välj var att lägga dokumenten som ska skannas. Om du skannar flera lösa pappersark, ladda sidorna uppåt i den automatiska dokumentmataren (ADF) ovanpå skrivaren.

2 Öppna skrivarens övre luckan för att skanna något annat än lösa pappersark. Placera dokumentet med texten nedåt, placera det övre vänstra hörnet av dokumentet i det främre högra hörnet av skannerglaset. Stäng luckan långsamt.

3 Tryck på "Start Scan" -knappen på skrivarens kontrollpanel. Gör eventuella justeringar till den skannade bilden i fönstret som visas på datorns skärm, såsom beskära dokumentet.

4 Klicka på "Finish" -knappen i det nedre högra hörnet av skanningsfönstret. Välj en plats på datorns hårddisk för att spara det skannade dokumentet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com