Hur man gör Levitation Photo

May 7

Hur man gör Levitation Photo


Så långt tillbaka som i slutet av 19-talet, var fotografer med olika metoder sådana, som dubbelexponeringar, att skapa spöken eller visa pixie älvor interagerar med riktiga människor i sina bilder. Dessa dagar, behöver du bara en digitalkamera och ett bildredigeringsprogram för den här sortens saker. Att skapa en bild av någon sväva, det finns många program som du kan använda. Tricket är att låta personen på bilden stöds av rep som senare kan tas bort från bilden. Det bidrar också till att ha bakgrunden i bilden som tämligen enhetlig, till exempel en himmel eller vägg.

Instruktioner

Photoshop

1 Öppen Photoshop. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan som visas, leta reda på bilden du vill använda och klicka på "Öppna".

2 Välj "Kloning" verktyg i verktygsfältet. Ställa in storleken på borsten för att vara något större än repet i bilden. Justera "Feather" verktyg så borsteffekten kommer att blekna något vid kanten.

3 Placera markören över en punkt nära, men inte på, en sektion av repet. Håll ner "Alt" -tangenten och klicka med musen. Detta kommer att tala om för programmet att använda den platsen som en referens.

4 Använda samma verktyg för att måla över den del av repet. Du kommer antagligen behöva välja nya referenspunkter som du arbetar. Fortsätt tills du har tagit bort repet helt. Spara ditt arbete.

Photoshop Elements

5 Öppna Photoshop Elements. Klicka på "Redigera". Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan som visas, leta reda på bilden som du vill använda och öppna den.

6 Välj "Kloning" verktyg i verktygsfältet. Ställa in storleken på borsten för att vara något större än repet i bilden. Justera "Feather" verktyg så borsteffekten kommer att blekna något vid kanten.

7 Placera markören över en punkt nära, men inte på, en sektion av repet. Håll ner "Alt" -tangenten och klicka med musen. Detta kommer att tala om för programmet att använda den platsen som en referens.

8 Använd verktyget för att måla över den del av linan. Du kommer antagligen behöva välja nya referenspunkter som du arbetar. Fortsätt tills du har tagit bort repet helt. Spara ditt arbete.

GIMP

9 Öppen GIMP. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan som visas, leta reda på bilden som du vill använda och öppna den.

10 Välj "Clone" verktyg i verktygsfältet. Ställa in storleken på borsten för att vara något större än repet i bilden. Justera "fjäder", verktyget så att borsteffekten kommer att blekna något vid kanten.

11 Placera markören över en punkt nära, men inte på, en sektion av repet. Håll ner "Ctrl" och klicka med musen. Detta kommer att tala om för programmet att använda den platsen som en referens.

12 Använd verktyget för att måla över den del av linan. Du kommer antagligen behöva välja nya referenspunkter som du arbetar. Fortsätt tills du har tagit bort repet helt. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com