Hur man ställer in Outlook Med Hotmail

May 7

Med det ökande antalet webb e-postklienter som finns, till exempel Windows Live Hotmail, blir det allt vanligare att människor har flera olika e-postkonton. Logga in på varje konto separat kan emellertid vara tidskrävande. Microsoft Outlook tillåter användare att hantera e-post, kontaktlistor och kalendrar för flera konton. Användare som vill hantera sina Hotmail-konto från Outlook 2003 eller 2007 kan göra det med hjälp av en tredje part program.

Instruktioner

1 Stäng Outlook ansökan på din dator.

2 Gå till Microsoft Office Outlook Connector för Windows Live Hotmail hämtningssida och klicka på "Download" -knappen bredvid filnamnet "OutlookConnector.exe". Leta upp "OutlookConnector.exe" fil på hårddisken och dubbelklicka på den för att köra "Setup" program.

3 Klicka på "Öppna" när Outlook Connector dialogrutan uppmanas att antingen spara eller öppna filen.

4 Klicka på "Kör" när dialogrutan uppmanas du att köra programmet. Välj alternativet för att fortsätta med installationen om säkerhetsfrågan visas.

5 Slutför installationen genom att följa instruktionerna från uppmaningarna.

6 Konfigurera Outlook Connector nästa gång du startar Outlook. När du uppmanas ange din Hotmail e-postadress, lösenord och ditt namn som du vill för mottagarna att se det.

7 Klicka på "OK".

8 Gå till "Navigation" rutan, som ligger på vänster sida i fönstret Outlook. Din Hotmail-konto kommer att visas som en mapp i rutan. Klicka på mappen för att få tillgång till "Inkorgen" och andra Hotmail-mappar.

Tips

  • Du kan länka mer än ett Hotmail-konto till Outlook. Välj "Lägg till ett nytt konto" från menyn "Outlook Connector". Skriv din Hotmail e-postadress, lösenord och det sätt på vilket du vill mottagare för att se ditt namn i fälten. Klicka på "OK". När du uppmanas att stänga och starta om Outlook visa nytillkomna konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com