Återställa och Visa dolda filer

March 21

Återställa och Visa dolda filer


Operativsystemet Windows döljer automatiskt systemfiler från användaren. Detta är för att förhindra användaren från att oavsiktligt bort filer viktigt för operativsystemet att fungera. Du kan återställa och visa dessa filer i inställningarna för Windows Explorer. Filerna visas i Utforskaren, men några är fortfarande inställd på "Read Only" för att undvika möjligheten att ta bort dem.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen på skrivbordet. Om du har Windows 7 eller Vista är på ikonen "datorn". Detta öppnar Windows Explorer.

2 Klicka på menyn "Verktyg" tid och klicka sedan på "Mappalternativ". Detta öppnar de aktuella inställningarna för Windows Explorer. Klicka på fliken "Visa".

3 Markera kryssrutan "Visa dolda filer och mappar" i avsnittet "Dolda filer och mappar." Klicka på "OK" för att spara ändringarna. Stäng egenskapsfönstret.

4 Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen igen och sedan dubbelklicka på "C." Nu när dolda filer visas, märker du några filer som inte visas före inställningarna. Dolda filer är nu synliga och återställs när du bläddra i din hårddisk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com