Hur gör jag lista en unikt objekt till salu i Vendio butiker & på eBay?

January 20

Vendio och eBay är två olika typer av företag som gör att du kan sälja artiklar online. Med båda platserna, kan du sälja i den populära auktions stil format, där potentiella köpare lämna anbud för ett objekt och det högsta budet vinner eller så kan du ställa in ett fast pris för ett objekt. Vad är annorlunda om platserna är hur de fungerar. Ebay tillåter säljare att lista objekt och sälja direkt på sin webbplats. Vendio fungerar som en värd i vilken säljare listobjekt som kan visas för försäljning på andra platser, såsom eBay, Amazon eller din webbplats. Varje företag tar ut en provision på försäljningen av artiklar men listor kan vara gratis för vissa säljare.

Instruktioner

Vendio

1 Förbered ditt objekt till salu. Samla information om objektet och alla nödvändiga delar. Ta en bild av objektet med en digitalkamera (med en bild kan öka försäljningen) och avgöra vilket pris du vill ha för objektet.

2 Logga in på ditt Vendio konto och skapa ett nytt objekt notering med "My Vendio." Välj "Profiler" från menyalternativ och ställa in frakt, betalning, moms och informationspolitik.

3 Välj "Skapa objekt" från menyalternativ. Ange artikelinformation. Du kan söka efter liknande artiklar i Vendio databas med uppgifter såsom UPC-kod eller ISBN-nummer.

4 Markera kryssrutan bredvid "Inventory" för att lägga till objekt till din tillgängliga försäljning inventering och välja vilken plats att lista objektet. Notera grundläggande Vendio konto bara tillåter dig att sälja objekt i Vendio butiker. Välj en kategori för objektet.

5 Klicka på "Post info" fliken på vänster sida av skärmen och ange detaljerad information om ditt objekt, till exempel en beskrivning, med start pris, skick, och frakt och betalningsalternativ.

6 Klicka på "Inventory" -fliken och kontrollera att kvantiteten är en.

7 Lägg till en bild genom att välja "Ladda upp bilder" från menyn Bilder.

8 Klicka på "Spara" och objektet kommer att listas till försäljning.

eBay

9 Förbered ditt objekt till salu. Samla information om objektet och alla nödvändiga delar. Ta en bild av objektet med en digitalkamera (med en bild kan öka försäljningen) och avgöra vilket pris du vill ha för objektet.

10 Logga in på ditt eBay-konto och välj "sälja ett objekt" från sälj menyn. Klicka på "Lista dina objekt."

11 Ange en beskrivning av ditt objekt med hjälp av sökord eller en UPC-kod eller ISBN-nummer och klicka på "Sök". Välj en kategori och klicka på "fortsätta."

12 Ange detaljerna om ditt objekt med webbformuläret. Ge objektet ett namn och lista dess tillstånd, och detaljerad information om artikeln. Lägg till ett foto. Ställ ett utropspris, fraktkostnader och betalningssätt. Ebays kvantitet standard är för en enda punkt och kommer endast att lista ett objekt om du berättar det att göra något annat. Klicka på "fortsätt" när all information finns med.

13 Förhandsgranska placering och klicka på "Lista dina objekt" och det kommer omedelbart att visas till salu på eBay.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com