Rock N 'Roll Bulletin Board Idéer

April 22

Att driva ett framgångsrikt Rock & Roll anslagstavla, liksom alla andra typer av online-forum, tar tid och tålamod. Processen börjar med att lägga grunden. Det är viktigt att veta, innan du ger ut för att hitta medlemmar för forumet, vilken typ av forum kommer det att bli. Detta innebär att få utseendet och känslan rätt, ställa in regler och veta vilka typer av saker kommer att vara talade om på forumet.

Utveckla ett ämne

Att utveckla ett ämne och veta vad anslagstavlan kommer att vara om är en kritisk utgångspunkt. I fallet med en Rock n 'Roll anslagstavla är det en bra idé att vara mer specifik. Handlar det om klassisk rock eller modern rock eller båda? Vad kommer att ställa in den bortsett från de andra musik forum och communities där ute? Titta på de andra anslagstavlor och forum där ute är ett bra sätt att ta reda på vad som gör detta ett annorlunda.

Ställa arbets

Varje samhälle behöver regler och tidigare dessa regler fastställs bättre alla vet dem. Med vissa grundläggande, tidiga regler för att hantera vanliga situationer som hövlighet och hur medlemmarna pratar med varandra, liksom regler för sexuellt innehåll och upphovsrättsskyddat material, kommer att bidra till att undvika konflikter och förvirring senare. I fallet med upphovsrättsskyddat material, vilket är ett allvarligt problem på musik anslagstavlor, kan det även bidra till att undvika juridiska problem. Titta på de regler som av andra anslagstavlor, försöka förutse problem som kan uppstå och komma med rättvisa regler för att hantera dem och uppmuntra nya medlemmar att läsa dem när de ansluter sig.

byggnad Medlemskap

En av de svåraste delarna av att skapa en Rock & Roll anslagstavla eller någon online community bygger medlemskap, särskilt i början. Folk gillar att delta i samhällen med aktiva diskussioner och en hel del medlemmar. Uppmuntra vänner eller personer som du ofta prata med om musik att gå tidigt och hålla liv i samtalet medan den tidiga medlemskap anslagstavlan byggs.

Att prata med människor

Naturligtvis, nyckeln till att upprätthålla en framgångsrik anslagstavla är samtalen. Det är viktigt att se till att nya medlemmar känner sig välkomna och att deras åsikter respekteras. Det är viktigt att se till att reglerna följs och människor inte känner sig som efterlevnaden av reglerna är hårdhänt. Ingen gillar en diktatur. I allmänhet, ställa frågor är ett bättre sätt att starta konversationer än att göra uttalanden. Undersökningar och tävlingar är alltid populära sätt att hålla folk intresserade.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com