Hur man fixar bildskärm Flicker

April 26

Monitor flimmer kan vara ögon ansträngning och irriterande för en datoranvändare. Monitor flimmer är vanligtvis ett direkt resultat av felaktiga inställningar uppdateringsfrekvens. Uppdateringsfrekvensen är antalet gånger bildskärmen ritas per sekund. Om det är för lågt inställd, kommer ögat att märka övervaka flimmer. Denna artikel kommer att visa dig hur man rättar övervaka flimmer genom att ändra inställningarna uppdateringshastighet i Windows XP.

Instruktioner

Hur man fixar bildskärm Flicker

1 Hur man fixar bildskärm Flicker

Högerklicka var som helst på skrivbordet i Windows och klicka på "Egenskaper". Detta kommer att öppna "Egenskaper för bildskärm" dialogen, som används för att ändra bildskärmsinställningarna.

2 Hur man fixar bildskärm Flicker


Klicka på "Inställningar" -fliken och sedan "Avancerat" -knappen. Detta kommer att öppna "Avancerade inställningar" dialogen, som gör det möjligt för användaren att konfigurera avancerade bildskärmsinställningar.

3 Klicka på "Monitor" -fliken, som tillåter användaren att konfigurera monitorns avancerade inställningar. 4 Hur man fixar bildskärm Flicker


Navigera till "Bildskärmens repetitionsfrekvens" rullgardinsmenyn under "Bildskärmsinställningar" och välj en högre uppdateringsfrekvens.

Tips

  • Se till att rådfråga din bruksanvisning att ta reda på vad uppdateringsfrekvens din skärm kan hantera safely.If skärmen blir svart, har Windows XP en säkerhetsfunktion som återgår till den senast fungerande konfigurationen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com