Hur ta reda på om någon har ett jobb

January 30

Att ta reda på om en viss person har ett arbete är viktigt när man överväger en person för en hyra eller låneansökan eller när du försöker avgöra om någon du känner ljuger för dig om hans eller hennes jobbstatus. Ta reda på om någon har ett jobb kan göras i hemlighet eller mer öppet, beroende på vad längder du är villig att nå att göra en sådan upptäckt.

Instruktioner

1 Sätt ihop en tidslinje över personens dag. De flesta människors scheman är ganska vanlig. Om personen är hemma när han eller hon är tänkt att vara på jobbet, kan personen vara arbetslös. Du kan försöka ringa personen på hans eller hennes hemtelefon under de timmar som är förment arbetstid. Om personen svarar hemtelefon, kan han eller hon faktiskt vara arbetslös.

2 Följ den i några dagar. Du vill inte att förlita sig på en dag av undersökningen, eftersom detta skulle kunna vara en ovanlig dag. Bo på minst 100 meters avstånd från den person som hela tiden, så att han inte ser dig. Mycket få människor, om de inte är på semester, kan tillbringa några dagar borta från arbetet. Om de inte går till sina arbeten i flera dagar, det är en bra ledtråd att de inte har en.

3 Fråga dem om de har jobb. Detta kan låta väldigt enkelt, men ibland människor är rädda för reaktionen eller svar och inte direkt fråga. Om deras frågor verkar oöverstigliga, kan de ha varit alltför rädda för att prata med någon om det. Men när de konfronteras, många människor är inte tillräckligt snabb för att hålla upp lögner.

4 Telefon personens personalavdelning för företaget de säger att de arbetar för. Be att kontrollera anställning för personen i fråga. Företaget kan bekräfta eller förneka personens anställningsform.

5 Leta efter personens namn som återfinns på bolagets hemsida. Tänk på att inte alla anställda är noterat på varje företags hemsida. Men om personen i själva verket listan är det ett gott tecken personen är anställd vid företaget

6 Be att få se personens skatt poster från föregående år. Resultat från inga jobb personen hålls ska listas. Tänk på att denna metod för att bekräfta anställning visar bara att personen var anställd under åtminstone någon gång i det föregående kalenderåret och inte bekräfta nuvarande anställning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com