Hur att hitta folk från England på USA Facebook

January 25

När du har skapat ett konto på Facebook i USA kan du söka efter personer du känner och sedan lägga till dem som vänner. Det finns flera sätt att söka efter människor genom ditt konto i USA. Du kan skriva in din e-postadress och lokalisera någon som du e-post via en e-sökning. Du kan även söka efter personer som snabbmeddelande du genom AOL Instant Messenger. Det bästa sättet att hitta någon i England du letar efter att helt enkelt skriva sitt namn i sökfältet. Beroende på namnet kan du få för många resultat att titta igenom, så du måste begränsa dig att söka ned till platsen för England.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Rulla över "Friends" alternativet längst upp på sidan och klicka sedan på "Hitta vänner" alternativet. Börja sökningen genom att skriva in namnet på den person som du letar efter i "Sök efter People" sökfältet längst ner på sidan. Klicka på förstoringsglaset till höger om sökfältet för att starta sökningen.

2 Filtrera resultaten genom att skriva in "England" i "Plats" högst upp i sökresultaten. Begränsa din sökning ännu mer genom att i den skola som han deltar eller examen från och hans företag han arbetar för. Klicka på "Resultat filtrerat" för att börja begränsa sökningen.

3 Bläddra igenom listan för att hitta den person som från England du letar efter. Klicka på "Lägg till som vän" för att lägga till personen som en vän när du hittar honom eller henne. När denna person har accepterat din vän ber dig kan försöka att hitta fler vänner på Facebook från England som också vänner med den person som du ursprungligen har hittats och lagt som en vän.

4 Klicka på "Program" om du inte kan hitta den vän som du letar efter. Skriv in "Avancerad sökning" i sökrutan och tryck på "Enter" på tangentbordet.

5 Klicka på "Avancerad sökning" programmet och klicka sedan på "Gå till program" alternativet. Med det här programmet läggs till din Facebook kan du hitta någon i världen, även om de inte har ett nätverk eller fler alternativ som anges i sina profiler för att begränsa din sökning. Klicka på "Lägg till program" för att få ansökan och sedan söka efter dina vänner i England.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com