Hur man utarbeta ett Pop Up Banner

May 10

Hur man utarbeta ett Pop Up Banner


Ett pop-up banner kombinerar grafik, Hypertext Markup Language och JavaScript-kod och öppnas i ett nytt fönster på din hemsida. Du kan använda den för att visa special, annonser eller viktiga nyheter som du vill dela. Till skillnad från vanliga bannerannonser placeras direkt på en webbsida, är du inte begränsad till en viss storlek för en pop-up. Det är viktigt att tänka på din publik när du utformar banderollen. Bilder kan göra din banner mer attraktiv.

Instruktioner

1 Använd en bildredigerare som du väljer att utforma pop-up banner för din webbsida. Du kan använda standardmått (468 x 60 pixlar), en storlek från förlaget, eller en anpassad höjd och bredd.

2 Infoga bilden du vill inkludera på din sida. Du kan hitta bilder på nätet, köpa dem, eller inkludera din egen.

3 Använd grödan och / eller flytta verktyget i programmet för att förminska bilden, så att den passar inom måtten på din sida.

4 Sätt din text. Välj ett område och färg som kommer att göra texten syns tydligt, som matchar din övergripande mål och design.

5 Undvika kolliderar färger eller typsnitt som inte tilltalar din publik eller inte ligger i linje med ditt tema. Försök att inte använda mer än tre färger om de inte är i bilden. Dra sedan de viktigaste färgerna från bilden för annan information som du vill lägga till.

6 Håll banderollen enkel och balanserad och undvika trassel. Om det finns för många objekt i pop-up banner, flytta runt dem eller ta bort något för att skapa ytterligare utrymme.

7 Spara original banner du har skapat och accepterar standardfilformat för din ansökan. Sedan optimera banderollen, så filstorleken minskas och redo för webben. Spara optimerad version som JPG, GIF eller PNG-format.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com