Hur man kan jämföra bredband kort

December 11

Hur man kan jämföra bredband kort


Det finns många olika bredbandskort finns att köpa, varav de flesta är försedda med trådlös mobiltelefon företag. Dessa kort gör det möjligt bärbara datorer för att ansluta till Internet trådlöst när som helst, utan att ansluta till en närliggande trådlöst nätverk. Eftersom det finns många olika alternativ, det finns flera aspekter av bredbandskort för att ta hänsyn till innan de köper.

Instruktioner

1 Ta reda på månadsavgiften. Eftersom det inte finns något nätverk kortet ansluts till - det fungerar som en mobiltelefon - WiFi-kortet använder utrymme på mobilen trådlösa torn. Varje kort har sin egen månatliga användning avgift och kan variera från bolag till bolag.

2 Kontrollera för att se om den månatliga avgiften täcker alla datahastigheter, eller bara de första Mbps data nås från Internet. Att inte ha full täckning kan snabbt höja priset på användning långt utöver vad en fullständig täckning kortet kostar.

3 Titta på bredbandskortets hastighet. Detta är hur snabbt det ansluter till Internet och mängden data kan ladda upp eller ladda ner på en gång.

4 Inspektera täckningskarta för bredbandskortet. Denna information är tillgänglig via den trådlösa operatörens webbplats eller butik plats. Täckningen för bredbandskortet kan skilja sig från den verkliga tjänst för mobilen.

5 Titta på hur bredbandskortet ansluts till datorn. Vissa ansluter direkt via en USB-port på datorn medan andra glider in i PCI Express-kortplatsen på den bärbara datorn. Även om PCI-kortet inte sticka ut eller ta upp så mycket utrymme som den externa USB-enheten, kan din dator inte har PCI Express-kortplatsen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com