Så här redigerar en AVI Video

March 25

Med hjälp av kraftfulla videoredigeringsverktyg som finns gratis på nätet, redigera AVI (Audio Video Interleave) filer är enkel. Utan att behöva läsa igenom tjocka manualer, följa långa tutorials eller betala för program packad med en hel del funktioner som du kanske inte använda, du kan snabba upp din AVI, sakta ner dem, lägga till filter och effekter eller ta bort oönskade delar - det är allt upp till dig.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en kopia av videoredigeringsverktyg Avidemux från en betrodd webbplats. Öppna Avidemux efter installationsprocessen är klar.

2 Klicka på "File" rubrik i det övre vänstra hörnet av Avidemux och välj "Öppna" på menyn. Använd fönstret explorer som verkar lokalisera AVI-fil på din dator som du vill redigera och klicka sedan på "OK".

3 Ta bort oönskade delar av AVI genom att dra reglaget på tidslinjen längst ner Avidemux till den punkt i videon där du vill att redigera ska börja. Klicka på "Set markör A" -knappen, betecknad med ett "A" -ikonen, längst ner i programmet.

4 Dra skjutreglaget till den punkt på tidslinjen där du vill att redigera till slut, och klicka sedan på "Set märket B" -knappen - bredvid markören "A" -knappen. Klicka på "Redigera" rubrik på toppen av Avidemux, och välj "Ta bort" i menyn för att ta bort oönskade delen.

5 Justera hastigheten på din AVI genom att klicka på "Video" rubrik på toppen av Avidemux och välja "Frame rate" alternativ från rullgardinsmenyn. Tryck på "upp" eller "ner" i menyn "Frame Rate" för att öka eller minska hastigheten att video s ramar kommer att visas. Observera att ramar inte kommer att tas bort som med vissa videoredigeringsverktyg, de kommer antingen påskyndas eller bromsas, beroende på bildfrekvensen du väljer.

6 Klicka på "Video" rubrik och välj sedan "Filter" för att anpassa din AVI ytterligare. Välj en filterkategori, såsom "Färg", "Interlacing" eller "Noise" och välj sedan ett filter från "Tillgängliga filter" lista - dubbelklicka på filtret för att aktivera det. Du kan klicka på "Preview" -knappen i det nedre högra hörnet av "Video Filter Manager" för att testa filtret innan du använder den.

7 Ångra ditt arbete genom att klicka på "Redigera" rubrik på toppen av Avidemux huvudmeny, och sedan välja "Återställ redigeringar."

8 Spara ett oavslutat projekt genom att klicka på "File" rubrik och välja "Save Project" alternativet. Spara den redigerade versionen av AVI genom att välja "Spara video" alternativet (Arkiv> Spara> Spara video).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com