Hur man återställa korrupta AutoCAD-filer

March 28

Hur man återställa korrupta AutoCAD-filer


Filer blir oftast skadad när datorn avbryts medan skriver information till filen. Till exempel, om du sparar en AutoCAD projekt och datorn förlorar ström under de få sekunder det tar att spara, filen kan vara skadad. Hårdvaruproblem som skadade sektorer på en hårddisk kan också orsaka en fil att skriva felaktigt. Oavsett orsaken till korruption, det finns flera program tillgängliga på nätet som kanske kan rädda dina skadade AutoCAD-filer.

Instruktioner

1 Försök GetData s "Recover My Files." Denna allmänna ändamål återvinning programmet fungerar för alla filtyper, inklusive AutoCAD. Användare ger placeringen av skadade filer och programmet skapar en lista över de filer som kan försöka att återhämta sig. Denna enkla att använda gränssnittet kan vara särskilt viktigt om du är nybörjare datoranvändare.

2 Använd "VirtualLab" av BinaryBiz. Detta är en annan generell återhämtning verktyg som fungerar ungefär på samma sätt som GetData s. Att välja detta program känns bäst om du bara behöver för att återhämta en liten mängd data. Den ursprungliga nedladdning levereras med en testversion som låter dig återhämta sig upp till en megabyte av information gratis. Priset för ytterligare återhämtning baseras på den mängd information som du behöver för att återhämta sig.

3 Download "PC Inspector File Recovery" av Convar. Detta program kräver mer inställning och saknar strömlinjegränsytan mellan de två andra programmen som anges, men är värt en chans eftersom den är tillgänglig för gratis nedladdning och användning. Den extra tid det tar att använda programmet kommer att visa väl värt de pengar du sparar om du bara behöver återställa korrupta AutoCAD-filer en gång.

Tips

  • Återställa skadade AutoCAD-filer så snart som möjligt. Ju längre du fortsätter att använda datorn, desto mer sannolikt att delar av filerna skrivs över av nya data.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com