Hur du uppdaterar Facebook med Twitter

January 8

Twitter är ett socialt nätverk verktyg på Internet. Inte bara är Twitter en funktionsrik ansökan i sin egen rätt, men Twitter kan även kommunicera direkt med andra verktyg för sociala nätverk. Du kan även uppdatera Facebook med Twitter.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och navigera till webbsidan Facebook Twitter gränssnitt. Därifrån kommer Facebook att uppmana dig att ange ditt Twitter användarnamn och lösenord.

2 Välj "Twitter" från alla Facebook-sida för att gå till din Twitter tidslinje. Twitter tidslinje inom Facebook speglar standard Twitter tidslinje.

3 Uppdatera din Twitter status med din vanliga metod för uppdateringar, oavsett om det är genom ett program som Twhirl eller via Twitter hemsida. Oavsett vilken metod du använder, kommer uppdateringen att visas på din Facebook-status.

4 Klicka på "konto" från alla Facebook-sida för att komma in i ditt Facebook-konto alternativ. Därifrån väljer "Meddelanden" och sedan "Andra applikationer" för att växla samband med Twitter på och av.

Tips

  • Om du inte redan har ett Facebook-konto, kan du navigera till webbsidan Facebook Twitter gränssnitt och registrera dig därifrån.
  • Twitter sida i Facebook kommer också att du kan uppdatera Twitter direkt, istället för att använda Twitter hemsida eller ett externt program.
  • När du uppdaterar Twitter, är du bara uppdatera "status" delen av Facebook. Om du vill uppdatera en annan del av Facebook, måste du använda en annan än Twitter ansökan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com