Hur man ökar din bärbara dator interna Wi-Fi-antenn

September 12

Hur man ökar din bärbara dator interna Wi-Fi-antenn


Om den bärbara datorn inte får en stark trådlös signal, kan du använda flera metoder för att öka den interna Wi-Fi-antenn. Börja med att installera de senaste drivrutinerna för din bärbara dator trådlösa adaptern från tillverkarens webbplats. Med hjälp av föråldrade firmware kan försvaga styrkan i din bärbara dator mottagning trådlösa signalen. Också investera i en Wi-Fi-range extender antenn för trådlös router som du använder i ditt hem, för att bidra till att öka räckvidden för ditt trådlösa nätverk.

Instruktioner

1 Gå till tillverkarens webbplats för din bärbara dator. Ladda ner och installera de senaste drivrutinerna för ditt trådlösa adapterkort. När du har installerat de nya drivrutinerna på din bärbara dator, högerklicka på "Dator" ikonen på skrivbordet och välj "Egenskaper" från menyn listrutan.

2 Klicka på "Systemskydd" hyperlänk från den vänstra rutan. Tryck på "Maskinvara" -fliken knappen. Klicka på "Enhetshanteraren" -knappen. Rulla nedåt i listan och klicka på den lilla pilen bredvid "Nätverkskort." Leta reda på namnet på det trådlösa nätverkskortet och sedan högerklicka på den.

3 Välj "Egenskaper" från menyn listrutan. Tryck på "Power Management" -fliken knappen. Justera inställningarna för att stänga av energispar, eller öka mängden ström som det trådlösa nätverkskortet använder. Klicka på "OK" när du är klar.

4 Testa din bärbara dator trådlösa signalstyrkan. Klicka på "Network" -ikonen i aktivitetsfältet. Klicka på namnet på ett trådlöst nätverk som du vill använda för att upprätta en trådlös Internet-anslutning.

5 Öppna webbläsaren på din bärbara dator och skriva in webbadressen till en webbplats i navigeringstextrutan. Klicka på knappen "Sök". Även webbsidan laddar på webbläsaren, klicka på "Network" -ikonen i aktivitetsfältet igen. Håll muspekaren över den trådlösa nätverkets signalstyrkemätare. En liten popup-ruta kommer att visas på skrivbordet som indikerar signalstyrkan för trådlöst internet.

Tips

  • Placera den trådlösa routern på en annan plats och högt upp på en hylla för att bidra till att öka signalmottagningen Wi-Fi. Ändra positionen för den trådlösa routern kan öka Wi-Fi-signal mottagning på den bärbara datorn. Undvik att placera den trådlösa routern nära väggar och andra hinder som kan störa Wi-Fi-signal på din bärbara dator. Om din bärbara dator interna Wi-Fi-antenn är fortfarande inte att få en bättre trådlös signal efter att justera inställningarna och ändra läget på din trådlösa router, överväga att köpa en ny. Många av de senaste 802.11n baserade trådlösa routrar har dual-band transmission och hastighet större än 450 Mbps.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com