Hur man blandar bilder tillsammans i Photoshop

June 19

Adobe Photoshop används i stor utsträckning av grafiker för att skapa bilder och dokument för olika ändamål, från broschyrer och annonser till webbsidor grafik. Orsaken till Photoshop popularitet är dess mångsidighet. De verktyg och funktioner i Photoshop tillåta användaren att skapa nästan vilken effekt. En av de mest populära effekter i Photoshop är att blanda två bild tillsammans så att man verkar gradvis övergår i den andra. Denna effekt är allmänt sett i annonser och filmaffischer, och det har en dramatisk effekt på betraktaren. Skapa denna effekt i Photoshop, överraskande, är en enkel process.

Instruktioner

1 Ladda bilderna som du vill blanda på din dator. Du kan göra detta antingen genom att överföra dem från en digital källa som en kamera eller genom att skanna dem. Men om du väljer att skanna, se till att du ställa in upplösningen av skannern till minst 600 DPI för att säkerställa en kvalitet scan.

2 Öppen Photoshop. Välj "File" och klicka på "Öppna". I dialogrutan som dyker upp, bläddra till den första bilden som du vill använda och öppna den.

3 Välj "File" och klicka på "Öppna". I dialogrutan som dyker upp, bläddra till den andra bilden som du vill använda och öppna den.

4 Välj "Välj" i menyn och klicka på "Markera allt." Välj sedan "Redigera" och klicka på "Kopiera". Återgå till den första bilden, välj "Redigera" och klicka på "Klistra in".

5 Använd "Scale" -funktionen under "Redigera" för att ändra storlek på andra bilden så att den passar duken. Om de två bilderna inte var samma andel, kommer en del beskärning inträffar.

6 Välj "rektangulära markeringsramen" verktyg. Ställ in "Feather" till 30-50 (beroende på storleken på din bild). Rita ett urval av den övre halvan och tryck på "Delete" på tangentbordet. Du har nu en blandad bild. Använd "Eraser" verktyg vid olika styrkor för att rensa upp kanterna på båda sidor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com