Onlineutbildning för SSIS

July 17

Onlineutbildning för SSIS


SQL Server Integration Services (SSIS) är en del av Microsoft-programvara. Det underlättar överföringen av data mellan olika typer av lagringsformat och system. SSIS extraherar data från ett format eller ett system, sedan omvandlar och laddar det i ett annat format eller system. Microsoft släppte SSIS 2005, då den ersatte Data Transformation Services. Många webbplatser erbjuder online-utbildning för SSIS; Men Microsoft erbjuder gratis SSIS handledning och nedladdningar på sin webbplats.

typer

Det finns två SSIS upplagor, standard och företag. Enterprise Edition har fler verktyg, tjänster och säkerhetsfunktioner än standardversionen. Det är också dyrare. Den typ av upplagan ett företag behöver beror på licenskrav och leverantör serviceavtal.

Fakta

Den typ av online-utbildning en person behöver beror på vilken version han har, liksom existerande kunskap om programvaran. En person som förstår licenskrav och leverantör serviceavtal kan ladda ner Microsofts gratis SSIS handledning. Om det behövs mer avancerad utbildning, andra webbplatser erbjuder ett mer omfattande program.

Funktioner

Webbplatser som Intertech och Webucator erbjuder kundanpassade online-kurser som företag och privatpersoner kan välja mellan beroende på deras behov. Curriculum varierar från nybörjare, medel och avancerad. Kursdeltagare välja en leveransmetod, liksom, såsom video, CD-ROM, eller interaktiva medier.

Kosta

Online-kurser kostar från $ 2000 till $ 5000, beroende på graden av utbildning köpt. Vissa webbplatser innehåller priset på böcker med kursen och andra gör boken köp frivilligt för en extra kostnad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com