Lägga till en bild till en e-postadress när Skicka e-post

July 21

Lägga till en bild till en e-postadress när Skicka e-post


I vissa e-postprogram, finns möjlighet att lägga till bilder till e-postadresser. Det finns också ett program som gör det möjligt för kontakter för att ersätta e-postadresser med bilder. Vissa användare kanske vill byta sin e-postadress med en anpassad bilden för att förhindra spam bots från att få e-postadresser. Andra kanske vill individualisera sin e-post med bilder. Lägga till bilder i e-postadress när du skickar e-post kommer att variera på e-postkontot. Gmail är en sådan e-postprogram som tillåter avsändare för att lägga till en bild eller en avatar när du skickar e-post.

Instruktioner

1 Öppna upp ditt e-postprogram och hitta fliken postinställningar / alternativ eller kontoinställningar.

2 Leta reda på möjligheten att lägga till bilder. I Gmail, till exempel, är det under fliken Allmänt och kallas "min bild." Inte alla e-postprogram har denna möjlighet.

3 Ladda upp bilden du vill ha visas när du skickar e-post. Du kan oftast välja om bilden går till alla du skickar e-post till eller vissa personer.

4 Beskära bilden så att den del du vill visa upp din e-postadress gör.

5 Spara ändringarna och återgå till din inkorg. Du bör nu ha en bild till din e-postadress när du skickar e-post.

Tips

  • Om du vill ersätta din e-postadress med en bild använder Safe Mail. Det är ett gratis program via webben som kommer att kryptera din e-postadress och visa en bild i stället.
  • Alla e-postprogram är olika. Om du inte kan lägga till en bild till din e-postadress, titta på hjälpavsnittet eller e-posta helpdesk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com