Hur att överlagra 3-D på en rulle

August 3

Både 3-D modellering och animering har blivit en stor del av de underhållning och spelindustrin. Ofta är dessa modeller används i helt CGI animationer, men de ibland införlivas live-action filmer. Till exempel kanske du vill ha en video rulle av en person som står bredvid en struktur som inte är faktiskt på scenen, såsom ett förslag till byggnad eller en främmande rymdskepp. Liggande din 3-D utförda objekt i scenen kan göras på ett antal videoredigeringsprogram.

Instruktioner

Pinnacle Studio

1 Starta Pinnacle Studio. Välj "File" i menyn högst upp och klicka på "Öppna." Bläddra till och öppna ett videoprojekt som du vill lägga till 3-D-overlay.

2 Klicka på "File" i menyn högst upp och klicka på "Lägg till filer." Bläddra till och öppna PNG-filen med den 3-D utförda objekt.

3 Dra PNG-filen från facket till överlagringsspåret i tidslinjen där du vill ha den i videon. Det kommer att göra ut som en öppenhet. Spara ditt arbete.

Adobe Premiere

4 Starta Adobe Premiere. Välj "File" i menyn högst upp och klicka på "Öppna." Bläddra till och öppna ett projekt du har arbetat med.

5 Välj "File" i menyn och klicka på "Importera". Bläddra till och öppna PNG-filen med den 3-D utförda objekt.

6 Dra PNG-filen från bin till en ledig spår i tidslinjen där du vill ha den i videon. Det kommer att göra ut som en öppenhet. Spara ditt arbete.

Photoshop Extended

7 Öppen Photoshop. Välj "File" i menyn och öppna ett projekt som innehåller videon som du vill lägga till 3-D-overlay.

8 Klicka på "Windows" och klicka på "Animation".

9 Välj "File" i menyn och klicka på "Öppna." Bläddra till och öppna PNG-filen. Välj "Kopiera" och "Klistra in" funktioner under Redigera för att placera bilden i videodokumentet. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com