Webbplatser som är specialiserade på att hitta människor

April 8

Webbplatser som är specialiserade på att hitta människor


Om du letar efter någon och har liten eller ingen information om var de befinner sig, kan du prova att titta på Internet. Vissa webbplatser specialiserade på att hitta information om och platser av människor. Oavsett om du vill spåra en gammal college rumskamrat, se vad din länge förlorat high school sweetheart är upp till, eller om du vill hitta någon som är ansluten till en juridisk fråga eller ett brott, kan dessa webbplatser ger ledtrådar så att du kan få kontakt via e-post, telefon eller personligen.

Blinkning

Wink är en webbplats som påstår sig vara den största online folk sökmotor, med mer än 200 miljoner profiler dras från World Wide Web. Användaren anger grundläggande information såsom namn, kända platser, ränta och tidigare skolor, klickar sedan på sökknappen och väntar på platsen för att återvända träffar från drog information från sociala nätverk, communities och andra källor.

Människor som vill hittas av gamla bekanta kan också använda webbplatsen. De kan skapa en profil som gör det möjligt för de som söker att enkelt hitta information om dem och kontakta dem med minimal ansträngning.

Mitt liv

Tanken bakom My Life webbplats är att samla alla de personer som du har varit i kontakt med hela ditt liv på ett ställe på Internet. My Life personsökning hemsida tillåter användaren att skräddarsy en sökning som kommer att grundligt skanna information från mer än 750 miljoner profiler, sociala nätverk, dokument offentliga området och mer.

Mitt liv ger snabba resultat och fortsätter att arbeta även om du inte hittar det du letar efter. Du kommer att uppdateras via e-post från mitt liv, berättar när ny information blir tillgänglig på den person du söker. Som användare får du också meddelas när någon börjar söka efter dig.

Spokeo

Om du aldrig har hört talas om "Deepnet" så har du förmodligen har inte utfört en sökning på Internet så grundligt som du kan. Många offentliga register för människor och rikt innehåll som lagras på nätet är inte nödvändigtvis nås via vanliga sökmotorer på Internet. Den "Deepnet" är en del av Internet där de flesta platser inte söka efter information. Men Spokeo är en personsökning webbplats som specialiserat sig på att söka alla de vanliga platser samt det djupare skikt av banan.

Spokeo gör processen kort med vad som annars skulle kräva manuella sökningar av telefonböcker, register skatt och andra statliga dokument som kan vara svårt att hitta på Internet. Användaren anger all den information som han kan hitta och utför sökningen. Spokeo drar information från konventionella källor och "Deepnet" och kombinerar den i ett sammandrag med all relevant information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com