Hur man byter en Comcast modem

September 2

Hur man byter en Comcast modem


Comcast kabel erbjuder möjligheten för sina kunder att hyra sin Internetleverantör utrustning, såsom modem. Det är dock möjligt att använda din egen modem eller att en Comcast modem kommer att behöva byta ut hela loppet av ditt kontrakt. Genom att köpa din egen modem, kan du undvika den månatliga arrendeavgiften. Byta en Comcast modem kan göras genom en Comcast tekniker om du ska fortsätta använda sin utrustning; Om du byter ut modemet med en egen, måste du följa några enkla steg för att se till att modemet fungerar och att du inte längre betala för att hyra modemet.

Instruktioner

1 Bestäm om du kommer att ersätta modemet på egen bekostnad eller ber om en ersättare från Comcast. Om det finns ett tekniskt problem med din Comcast modem, kan de ersätta det gratis om det anges i ditt kontrakt. Du kan ringa (800) 266-2278 för att tala med Comcast och få modemet ersatt med en annan Comcast modem.

2 Koppla ur Comcast modemet och koppla all hårdvara och anslutningar från enheten. Denna enhet måste återlämnas till Comcast eller du kommer att fortsätta att betala för hyra på utrustningen.

3 Skriv ner MAC antalet nya modemet. Detta kommer att hittas på en etikett på modemet själv, på rutan, eller på båda. Comcast kommer att behöva detta nummer för att använda det nya modemet i deras system.

4 Anslut din nya modem. Anslut den nya enheten till ett eluttag och anslut maskinvara eller kringutrustning.

5 Ring Comcast på (800) 266-2278. Ta kontakt med teknisk support för att tala med en tekniker. Du kommer att behöva ge MAC nummer till denna tekniker. Testa Internet-anslutningen innan du avslutar samtalet; detta sätt kan eventuella problem lösas med samma tekniker.

6 Returnera din Comcast modem till närmaste Comcast kontoret och har leasingavgiften tas bort av dina framtida räkningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com