Tricks för datorer

November 3

Tricks för datorer


Datorns operativsystem finns flera tips och tricks för att förbättra effektivitet och snabbhet vid användning av programvara. Persondatorer av något slag kan utföra dessa trick oavsett operativsystem. Använda tangentbordet och musen, kan en användare öppna verktyg och hjälpmedel, och driva applikationer på ett intuitivt sätt.

Desktop Gadgets

I Windows Vista och Windows 7 operativsystem, att det eventuellt lägga till widgets till datorn. Heter Desktop Gadgets, widgets inkluderar kalendrar, klockor, RSS-flöden, en CPU Meter, och vädret. Öppna menyn "Start" och skriv ordet "Desktop Gadget" i sökrutan. Klicka på länken som visas i sökresultaten. Datorn kommer att visa flera skrivbordsgadgetar redan är installerade på datorn. Klicka på "Hämta fler Prylar" för att bläddra och hämta fler skrivbordsgadgetar.

Word-relaterade genvägar

Det finns flera dator genvägar som arbetar med ordbehandlingsprogram, webbläsare och andra program där text kan matas in. För att välja ett enstaka ord genom att dubbelklicka direkt på den med musen. Trippelklicka var som helst i ett stycke för att markera hela stycket. Tryck och håll nere "Alt" -tangenten och sedan klicka och dra med musen för att vertikalt eller horisontellt markera text. Tryck och håll "Ctrl" och "A" på samma tid för att välja all text och grafik.

Windows genvägar

De flesta datorer har en Windows-tangenten (en nyckel som har Windows-logotypen). Denna nyckel ger en mängd olika genvägar för att öppna Windows-program och verktyg. För att öppna menyn "Start", helt enkelt trycka på Windows-tangenten en gång. Klicka på Windows-tangenten och knappen "F1" samtidigt för att öppna "Windows Hjälp och support" verktyg. Klicka både Windows-tangenten och "E" för att öppna "Den här datorn". Genom att trycka på Windows-tangenten och "Tab" unisont gör att du kan bläddra igenom för närvarande kör på datorn.

Internet Explorer tricks

Internet Explorer är den huvudsakliga webbläsare i datorer. Webbläsaren innehåller flera genvägar för att förbättra snabbhet och effektivitet när den används. Tryck på "Ctrl" och "H" samtidigt för att få upp historikpanelen. Klicka både "Ctrl" och "I" samtidigt för att få upp panelen Favoriter. Lägg till en ny flik till Internet Explorer genom att klicka på "Ctrl" och "T." Att uppdatera den aktuella sidan, tryck på "F5" och tryck "F1" för att öppna Hjälp-menyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com