Hur man installerar en Android drivrutin

April 28

Hur man installerar en Android drivrutin


Medan Windows försöker att ha drivrutiner för nästan varje enhet där ute, det är inte alltid tillförlitliga. Installera drivrutinerna för din Android-enhet kan manuellt du välja den programvara som gör det möjligt för din surfplatta eller telefon för att kommunicera med datorn, istället för att låta Microsoft göra valet för dig. Om du vill använda felsökning programvara på din Android-enhet för att testa program, eller om du är intresserad av att installera anpassade program på enheten måste du ha rätt drivrutiner installerade.

Instruktioner

1 Ladda ner drivrutinen för enheten (se länk i Resources). Google - skaparen av operativsystemet Android - upprätthåller en lista med länkar som pekar till förarna från olika tillverkare av utrustning. Välj länken för enhetens tillverkare och ladda drivrutinen till datorn.

2 Anslut din Android-enhet till datorn via USB. Du kommer inte att kunna installera drivrutiner till din Android-enhet om den är ansluten till datorn.

3 Tryck på "Windows" -tangenten, typ "Enhetshanteraren" och välj Enhetshanteraren från listan över sökresultat. Du kan också dra in från höger sida av skärmen för att öppna sökfunktionen på berörings aktiverade datorer.

4 Hitta din Android-telefon i listan över enheter. Du kan behöva klicka eller knacka på en kategori för att expandera det och visa de enskilda enheterna inom kategorin. Om Windows inte har några lämpliga drivrutiner för din Android-enhet noteringen i Enhetshanteraren kommer att ha ett frågetecken bredvid den.

5 Välj din Android-enhet och välj "Uppdatera drivrutin." Om du använder en mus kan du högerklicka på enhetslistan, annars trycker du på knappen längst upp i fönstret Enhetshanteraren.

6 Välj "Sök på min dator efter drivrutinen" och sedan "Nästa" och bläddra till den plats där du hämtade föraren. Välj den och välj "Nästa". Föraren kommer att installera och noteringen i Enhetshanteraren ändras för att ta bort frågetecknet.

Tips

  • Använd en hög kvalitet USB-kabel - särskilt om du har problem med att ansluta din Android-enhet till datorn - låg kvalitet kablar kan ta ut en enhet, men kan inte vara tillförlitliga för överföring av data.
  • Om installationen av drivrutinen inte fungerar rätt första gången, kan du uppdatera drivrutinen för en befintlig enhet på datorn eller helt enkelt ansluta USB-kabeln till en annan USB-port på datorn för att få datorn att upptäcka det på nytt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com