Hur man använder en dator som en ljudeffekt Processor

October 19

Hur man använder en dator som en ljudeffekt Processor


Ljudeffekt processorer och veta hur man använder dem är vad som skiljer kommersiell från amatör inspelning. Rätt inställning och kvaliteten på redskap kan ta upp ljudnivåerna och göra den givna ljudet mycket bättre än så det är obearbetade. Många ljudtekniker ut en massa pengar för denna tjänst. Många av processorerna är fristående, men det finns ett sätt att använda datorn som en ljudprocessor samt.

Instruktioner

1 Köp ljudeffekt processorn programvara som du väljer. Det finns många sådana som gitarr förvanskade, equalizer och kompressorer. De kan hittas i musikaffärer och på nätet (se Resurser).

2 Installera programmet på datorn genom att dubbelklicka på installationsprogrammet och följa stegen. Anteckna destinationen för installation.

3 Kör programmet genom att dubbelklicka på programikonen från den plats du noterade.

4 Koppla in den ursprungliga ljudkällan i mikrofoningången på datorn. Detta är 1/8-tums öppning med en grön ring runt den på baksidan av datorn och kommer antingen att ha "mic" eller ikonen en mikrofon bredvid den.

5 Anslut ljudutgången på datorn till nästa del av utrustningen i ljudkedjan. Utgången på datorn kan variera beroende på om du har ett integrerat ljudkort eller en professionell ett. Kontakten kommer antingen 1/8 eller 1/4 tum. Detta kommer att skicka den redan behandlade signalen till nästa processor eller biandaren.

6 Klicka på volymikonen längst ned till höger på skrivbordet bredvid klockan. Detta öppnar ljud manager. Se till att den "mic" ingång och utgång kontrolleras och kunna ta emot och skicka ljud. Om de inte är, kommer det att säga "tysta" bredvid dem.

7 Spela upp ljudet i datorn och samtidigt justera behandlingen programvara, lyssna till utgången kommer ut ur datorn. Detta är den bearbetade ljud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com