Så här uppgraderar till Microsoft Office Professional

July 4

Så här uppgraderar till Microsoft Office Professional


Uppgradering till Microsoft Office Professional kan visa sig vara en lite mer komplicerat jämfört med uppgradering riktlinjer och rutiner för andra liknande program. Microsoft erbjuder vanligtvis ett litet fönster av tid att uppgradera och kräver att du har den senaste programversionen, innan den senaste versionen. Från och med 14 SEPTEMBER 2010, kan Microsoft Office kunder att uppgradera till Microsoft Office Professional om de uppfyller produktkrav. För att uppgradera emellertid inte bara får de kunder producera en godkänd produkt, måste de ha köpt produkten mellan 5 mars 2010 och 30 September 2010.

Instruktioner

1 Kontrollera att du har en godkänd produkt och att du köpte produkten i den tidsperiod som anges av Microsoft. Om du vill uppgradera till Microsoft Office Professional 2010 (du kan inte uppgradera till några andra tidigare utgåvor) måste du ha Office Ultimate 2007, Office Professional 2007 eller Office Small Business 2007. Alla andra program inte uppfyller kraven för en uppgradering till Microsoft Office Professional . Om du inte har en godkänd produkt, måste du köpa en ny kopia av Microsoft Office Professional 2007 för att få uppgraderingen före 30 september 2010, eller köpa 2010 produkten därefter.

2 Besök uppgraderingen webbplats för Microsoft Office 2010 och klicka på "Uppgradera nu" knappen. Fyll i alla uppgifter som krävs. Har din produkt ID (25 siffra produktnyckeln) för din version 2007 när du fyller i den begärda informationen. Du behöver också tillverkaren av datorn och e-postadress. Klicka på knappen "Skicka" efter att ha avslutats.

3 Följ anvisningarna på skärmen för att hämta uppgraderingen till Microsoft Office Professional 2010 och installera det på din dator.

4 Aktivera uppgraderingsversionen när du uppmanas genom att ange produktnyckeln för 2010 uppgradering. Microsoft kommer att skicka produktnyckeln till den e-postadress du angett. När den är aktiverad, uppgraderingen till Microsoft Office Professional 2010 är klar.

Tips

  • Om du inte vill ladda ner uppgraderingen, kan du köpa DVD uppgraderingen. När du gör betalning, kommer Microsoft att skicka produkten till dig på den adress du uppger. På nedladdningssidan, måste du klicka på länken för "Köp DVD" och följ anvisningarna på skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com