Hur får man de bästa priserna på Internet

August 15

Hur får man de bästa priserna på nätet. Få de bästa erbjudandena på nätet är precis som att få de bästa erbjudandena på annat håll. Det är en fråga om att veta dina alternativ och söker efter de bästa erbjudandena baserat på pris och värde.

Instruktioner

1 Undersök online-handlare, auktioner och annonser för att få en uppfattning om din komplett utbud av alternativ. Besök flera platser för varje typ av resurs.

2 Leta efter speciella online rabatter och fynd som erbjuds av tillverkare och andra leverantörer, men vara noga med att läsa det finstilta.

3 Samla så mycket information som möjligt om en viss produkt eller tjänst innan du köper den, speciellt om du köper tidigare ägda varor.

4 Överväga fraktkostnader och andra extra avgifter, såsom avgifter för returer.

5 Akta dig för webbplatser som försöker att lista de billigaste priserna för poster (så kallade "kund bots"). Ibland dessa platser prioritera sina listor till tillverkare som betalar dem, och ibland bara lista tillverkare som betalar. Ibland listar de olika platser, liksom. Kolla in flera shopping bots förutom några andra källor.

Tips

  • Om du vill köpa på en webbplats som begär ditt kreditkortsnummer, se till att webbplatsen är säker. Se om du kan ringa eller e-post i din kreditkortsinformation om du har tvivel om säkerheten i området.
  • Många nätauktioner erbjuder betyg regelbundna köpare och säljare som tillhandahålls av sina tidigare kunder eller leverantörer. Använd dessa betyg vid val om att köpa från någon.
  • Använd omdömen och andra källor för konsumentinformation för att se till att du får det bästa merchandise för dina pengar.
  • För flygbiljetter, webbplatser är precis som resebyråer; även om en webbplats kan boka en flygning på flera flygbolag, kanske en annan webbplats har bättre priser, eftersom den har en särskild överenskommelse med en viss flygbolag. Du måste fortfarande sätta i uppdragen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com