Hur man stavningskontroll på Internet Explorer

December 6

Delta på Internet forum utan att behöva oroa din stavning. Ladda ner Internet Utforska stavningskontroll program så att du kan stavningskontroll poster bildar innan du trycker på skicka. Du kan se bättre än affischerna omkring dig med lätt att läsa text.

Instruktioner

1 Klicka på "ABC" eller stavningskontroll alternativet när det erbjuds. Vänta tills felstavade ord markeras. Klicka på dessa ord för att ta fram en lista med rätt ord. Välj den korrekta stavningen och gå vidare till nästa ord. Detta kanske inte är tillgängliga överallt.

2 Fortsätt till ieSpell hemsida och ladda ner deras stavningskontroll program. Välj var du vill hämta från. Alternativen är CNET Download Sim Tel, Major Geeks, hostultra eller acrosslimits. Välj det alternativ som gäller för dig. Rulla ner för att hitta hämtningen instruktioner. Följ dessa steg om du inte är bekant med att ladda ner.

3 Fortsätt att använda Internet. Det finns tillfällen när du kommer att skriva något i en form, eller i en svarsruta. Inte alla av dessa former erbjuder stavningskontroll. Högerklicka på musen och välj "stavningskontroll" för att kontrollera ditt arbete. Använd det här alternativet när de deltar på forum, se till att du stavningskontroll ditt svar innan du skickar den.

4 Ring Microsoft Word eller Microsoft Works upp om ieSpell har ett problem att känna igen ett ord. Skriv ditt bidrag på den programvara, stavningskontroll det och sedan kopiera och klistra in den från dokumentet till anmälningsblanketten.

5 Ta en ordbok om inget av ovanstående alternativ fungerar. Hitta rätt ord i ordlistan och skriv in det i.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com