Skriva ut med Windows CE

March 3

Skriva ut med Windows CE


Windows CE är avsedd för handhållna enheter, såsom handdatorer och mobiltelefoner. Operativsystemets grafiska användargränssnitt funktioner liknar Windows 95. Om du använder Windows CE 3.0 eller en senare version, kan du konfigurera en USB-skrivare för att skriva ut dokument som är lagrade på din handhållna enheter. Innan du börjar, se till att skrivarens datakabel är ordentligt ansluten till enhetens USB-port.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på skrivbordet och välj "Program" från menylistan. Klicka på "Skapa" i rullgardinsmenyn i och "Terminal Properties" öppnas. Du kommer att se flera systemikoner som anges under "Kontrollpanelen." Klicka på ikonen "Skrivare" för att öppna terminalfönster.

2 Välj "Lägg till skrivare" i listan över utskriftsalternativ. Klicka på "Öppna" för att köra guiden skrivare. Klicka på pilen och välja den port som du vill använda för skrivaren. Generellt är de flesta datorer använder LPT1 port för en lokal skrivare. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

3 Välj tillverkarens namn för skrivaren från "Tillverkare" menylistan. Använd pilarna för att bläddra uppåt eller nedåt i menylistan. Därefter väljer skrivaren från "Printer" menylistan. Klicka på "Nästa" för att fortsätta. Om skrivaren inte finns i listan väljer en modell som liknar din.

4 Skapa ett namn för skrivaren och skriv in det i "Printer Name" -fältet rutan. Klicka på "Nästa".

5 Välj alternativet "Nej" under "Vill du konfigurera en annan skrivare?" Stäng "skrivarguiden" fönstret. Klicka på "X" -symbolen i det övre högra sidan av fönstret.

6 Slå på skrivaren och göra säker på att det finns tillräckligt med papper för att skriva ut dokumentet.

7 Öppna programmet du vill använda för att skriva ut dokumentet och välja lämpliga utskriftsalternativ. Klicka på "Print" -knappen eller välj "Print" hyperlänk från "Arkiv" -menyn listan. En "Print" blomlåda visas. Under "Printer Name" använda rullgardinsmenyn för att hitta namnet på din skrivare.

8 Välj alternativet för att skriva ut hela dokumentet, eller ange vilka sidor som ska skrivas ut. Välj antal kopior som ska skrivas ut och klicka på "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com