Hur man gör Binder etiketter i Word

June 15

Hur man gör Binder etiketter i Word


Organisera pappersarbete och dokument i pärmar kan hjälpa dig städa upp din arbetsyta, men det är inte särskilt effektivt utan ett märkningssystem så att du snabbt kan identifiera där du lägger alla dessa viktiga dokument. Använd etiketter bindemedels gjorts i Word som en del av registret, och spara etiketter som en mall som ska användas igen senare. Binder etiketter kan göras från vanligt papper och tillskuret, och sedan in i bindemedlet ryggraden, eller använd självhäftande etiketter att sätta på bindemedel för en mer permanent lösning.

Instruktioner

1 Öppna ett tomt Word-dokument, och från Verktyg-menyn högst upp i fönstret, välj "Brev och utskick." Du kan använda färdigskurna ryggetiketter som är tillgängliga för en mängd olika storlekar, såsom en tum, 2 tum och 3-tums ringpärmar. Stick etiketterna antingen på framsidan av bindemedlet eller längs ryggraden, utanför bindningen där ringarna bifoga. När Brev och utskick dialogrutan dyker upp, klicka på fliken "Etiketter".

2 Klicka på "Alternativ" på fliken Etiketter och i rullgardinsmenyn väljer ett varumärke från etikettProduktMeny, och sedan välja vilken typ av etiketter du skriver ut från listan produktnummer. Word-format automatiskt etikettkonfigurationen för att matcha märke du har valt. Eftersom etiketter bindemedel är icke-standard, kräver Word som du anger matningskälla och ställa in etiketterna manuellt i skrivaren. Klicka på "Alternativ" och i skrivaren Information avsnittet, välj "fack" och klicka sedan på "OK".

3 Klicka på "File" i menyn längst upp i fönstret och välj "Nytt dokument." Denna nya dokument som dyker upp innehåller en grafisk representation av hur etiketterna kommer att se ut när de skrivs ut. Använd Tab-tangenten på tangentbordet för att flytta från en etikett till nästa, och skriv in innehållet i varje etikett.

4 Fyll på etiketterna i skrivaren och sedan skriva ut etiketterna genom att klicka på "File" längst upp i fönstret, och i rullgardinsmenyn väljer du "Skriv ut". Skriv ut dialogruta för att berätta etiketterna kommer att skrivas ut på standardskrivaren. Du kan ändra till en annan skrivare om du vill, eller låt datorutskrift på standardvalet. Tryck på "Print" när du är klar.

5 Spara etiketter som ska användas som en mall för framtida etiketter bindemedels genom att klicka på "File", "Spara som" och i dialogrutan som dyker upp, namnge filen som Binder mall, eller något annat namn du väljer. Välj sedan en plats att spara den på datorn, till exempel på skrivbordet eller i Mina dokument. En mall är en fil du sparar i syfte att använda om och om igen, så att du kan bara ändra innehållet i filen men inte att göra om samma fil igen varje gång du använder den.

Tips

  • Endast skriva ut etiketter du behöver och lämna resten tomt. Du kan fortsätta nytryck på samma etikettark tills de alla används.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com