Hur kan jag avinstallera Utorrent?

March 2

Hur kan jag avinstallera Utorrent?


UTorrent är en peer-to-peer (P2P) fildelning verktyg som tillåter användare att ladda ner torrents - små program som innehåller information för att komma åt större filer - och använda dem för att få media och programvara. Eftersom Utorrent inte kommer färdigförpackade med en installatör, även det inte innehåller en avinstallera alternativ och kan inte dyka upp på listan över installerade program. Du kan dock ta bort programmet.

Avinstallera Utorrent

Eftersom Utorrent inte kommer med en installatör, i allmänhet det inte dyker upp på listan över installerade program, och därför du inte kan avinstallera den från "Lägg till / ta bort program" -menyn. Om du inte kan avinstallera Utorrent från "Lägg till / ta bort program" -menyn, måste du följa flera steg för att avinstallera programmet.

Först bli av med genväg på skrivbordet som kan ha installerats med programmet. Placera muspekaren över genvägen och högerklicka. På listan över alternativ som visas, klicka på "Ta bort". Detta eliminerar genväg från skrivbordet, men som i rutan som dyker upp varnar dig, eliminerar inte programmet från datorn.

För att bli av själva programmet, navigera genom dina programfiler till mappen som skapas när du installerade Utorrent. För att hitta den här mappen kan du klicka på "Alla program" i Start-menyn och rulla ner till mappen för uTorrent (program listade i alfabetisk ordning). Du kan också dubbelklicka på "Dator" (Vista) eller "Den här datorn" (XP), som öppnar ett fönster som listar alla dina enheter. Dubbelklicka på din hårddisk. Detta öppnar ett nytt fönster med alla mappar på hårddisken. Leta upp mappen "Program Files" och dubbelklicka på mappen. Nu hitta den mapp märkt "Utorrent" och dubbelklicka på mappen.

Väl inne i mappen Utorrent, högerklicka på varje listad del av programmet och välj "Ta bort" i menyn. Detta sänder programmets filer till papperskorgen och eliminerar Utorrent från datorn. Var noga med att tömma papperskorgen för att helt bli av med programfilerna.

Om du har använt Utorrent, kan datorn ha tillhörande vissa filer eller filtyper med programmet. Avbryt dessa föreningar och eliminera eventuella program resterna från Utorrent att vara säker på att den inte stör någon av datorns övriga verksamheter. För att göra detta måste du ha ett program som kallas CCleaner. CCleaner är ett användbart verktyg som söker efter och gör sig av med några extra bitar av gamla program som kan lurar i bakgrunden filer på din dator. Det bidrar också till att rensa ut överblivna bitar av kod kvar från surfa på Internet.

För att få CCleaner, göra en snabb sökning på Internet för det, välj en hämtningsplats och installera programmet när det har hämtats. Att köra den genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet som installerades med programmet och klicka på "Analysera". När CCleaner har utfört sökningen, ger det dig med en lista över saker som det kan säkert eliminera. Klicka på "Kör renare" och alla dessa saker kommer att vara borta, inklusive eventuella bitar av Utorrent som kan ha gömt sig i andra filer och mappar på hårddisken. Alla inställningar som var förknippade med Utorrent kommer också att frigöras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com