Hur man påskynda CPU på Compaq Presario 12XL310

February 19

Påskynda datorns centralenhet innebär att man använder verktyg inbyggt i operativsystemet Windows som är installerad på din Compaq Presario 12XL310. Detta egentligen inte innebära att CPU fortare - i stället handlar det att justera inställningarna och prestanda för din bärbara dator för att göra det möjligt för processorn att arbeta snabbare och mer effektivt än det hade varit.

Instruktioner

1 Tryck ner på och samtidigt hålla "Ctrl", "Alt" och "Del" knapparna på din Compaq Presario 12XL310 tangentbord. Då öppnas ett nytt fönster på skärmen. Från det här fönstret, klicka på "Starta Aktivitetshanteraren."

2 Klicka på fliken "Program".

3 Stänga alla program i det här fönstret som du inte använder eller behöver inte har öppnat. För att göra detta, högerklicka på namnet på ett program och klicka på "Avsluta aktivitet." Stänga så många program på detta fönster som du kan. Detta kommer att ta systemresurser (inklusive den del av din CPU totala effekten) att dessa program använde och frigöra dem, vilket gör att dessa resurser omfördelas bland de andra programmen på datorn. Detta kommer att snabba upp din Compaq Presario 12XL310 CPU, vilket gör att din dator ska fungera snabbare än det gjorde tidigare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com