Teknik för att förhindra identitetstjuvar

July 14

Teknik för att förhindra identitetstjuvar


Medan identitetstjuvar polera ständigt sina manövrar, så gör säkerhetspersonal som ägnar sin energi att bekämpa dem. Förebyggande enheter har i princip stora variationer, allt från de mest rudimentära --- uppdatering anti-virus och malware program --- till komplexa krypterings framsteg och logga appar utvecklade för att styra vem som får använda datorn. Trots att metoden genomförs, något av dessa system fungerar på antagandet att eliminera eller begränsa tillgängligheten till känslig information som skulle kunna missbrukas.

kryptering

Ett misslyckande att kryptera konsument- och privata data är en av många största misstag som alla företag kan göra, rapporterar Randy Abrams, chef för teknisk utbildning för bevakningsföretag ESET. Kryptera denna information minskar risken för felaktig användning för ID-stöld tillsammans med annan olaglig verksamhet. Konsument, student och skattebetalare information bör krypteras också.

Layered Security

Skydda person datornätverk är viktigt för yrkesverksamma och företagare som arbetar hemifrån. Cyber ​​experter som Brendan Ziolo föreslå en "skiktad" inställning av flera system för att säkerställa skydd mot identitetsstöld. Du måste regelbundet uppdatera antivirus och spionskydd och operativsystem. Tänk dig en säkerhetslager för att analysera nätverkstrafik för en extra skyddsåtgärd.

Dataradering Software

Med datorer återvinns oftare, är det svårt att undvika personuppgifter utsätts för andra. Fysiskt förstör hårddisken är en av de bästa metoderna, men som kan göra datorn skalet värdelös. Dock kan en dataraderingsprogram vara det bästa alternativet i det här exemplet. Detta kan eliminera förekomsten av känslig information, så att du vet om det finns mulitple hårddiskar och radera dem också.

åtkomstbegränsning

Om datorn måste repareras, kan det vara mest utsatta och tillgängliga för dem som utför dessa reparationer. Lyckligtvis kan detta problem minskas genom att kräva log-i lösenord eller installera ett speciellt lås som kommer att göra maskinen oanvändbar. Känsliga filer och mappar som ska krypteras, och du kanske vill placera alla känsliga data på en hårddisk och ta bort medan datorn repareras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com