Hur man kan blockera webbplatser med Internet Explorer

December 26

Hur man kan blockera webbplatser med Internet Explorer


Hantera tillgång till internet för dig själv samt dina familjemedlemmar kan vara knepigt. Vissa platser kan behöva blockeras till förmån för små barn som får använda internet. Andra webbplatser ska blockeras från alla användare, även själv, för att skydda datorn från virus eller kakor. Lyckligtvis har Internet Explorer verktyg för att tillåta användare att anpassa sina onlineupplevelse i båda områdena. Du kan ställa in säkerhetsinställningar och sekretess som ger en säker online-upplevelse för alla i ditt hem.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer. Klicka på menyn "Verktyg", mus ner till "Pop-up Blocker" och klicka på "Pop-up Inställningar för blockering ...." Välj filternivå för att avgöra hur strikt du vill att datorn ska vara om pop-up fönster. Ange de webbplatser som du vill se popup-fönster i listan över tillåtna webbplatser. Detta kommer att blockera pop up fönster från de flesta webbsidor.

2 Gå tillbaka till menyn "Verktyg" och välj "Internet-alternativ." Öppna fliken "Sekretess" och ställ dina sekretessinställningar för att återspegla den nivå av begränsningar som du vill att din webbläsare för att genomdriva. De alternativ som du väljer här kommer att uppmana din dator för att stoppa dig från att besöka webbplatser som kommer att sätta cookies på din dator eller på annat sätt äventyra din integritet.

3 Öppna fliken "Innehåll" i "Internet-alternativ" låda. Att välja specifika webbplatser som du vill blockera från datorn, gör det möjligt för innehålls Advisor.

4 Öppna "Godkända platser" fliken i Klassificering av innehåll rutan. Ange webbadresserna till webbplatser som du vill tillåta eller inte tillåta i din webbläsare. Att blockera alla platser från en viss domän, placera en asterisk före sidans adress. Detta kommer inte bara att blockera huvudsidan av webbplatsen, det kommer att blockera alla efterföljande platser på domänen.

5 Skapa ett administratörslösenord. Detta lösenord kommer att ge dig tillgång till blockerade webbplatser bör du väljer att ange dem. Ställa in ett administratörslösenord är ett effektivt sätt att blockera vissa webbplatser från barn som vuxna i hushållet kan fortfarande vill visa.

Tips

  • De exakta menyer du kan behöva navigera att blockera webbplatser från datorn kan variera något med olika versioner av Internet Explorer. Dock bör samma grundläggande funktioner finnas tillgängliga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com